• 27 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

Предстоящи събития в страната за утре, 30 септември

Предстоящи събития в страната за утре, 30 септември

***
/КРОСС/ Президентът Росен Плевнелиев ще участва в 10-та неформална среща на държавните глави от групата „Аррайолуш", която ще се проведе в Брага, Португалия.

***
София /КРОСС/ Държавната комисия за енергийно и водно регулиране на закрито заседание ще вземе окончателно решение за промяна в цената на електоренергията.

***
София /КРОСС/ От 09.30 часа 4 състав на Софийски градски ще заседава по делото срещу Тошко Добрев, бивш изпълнителен директор на „Софийски имоти".

***
София /КРОСС/ В 10.00 часа в Конферентния център „Венус" на бул. „Кн. Ал. Дондуков", 9 Сдружение БРТИМ ще проведе конференция „Социалният експеримент като отговорен модел за апробиране на чужд опит в областта на младежката заетост".

***
София /КРОСС/ От 10.00 часа в Националния пресклуб на БТА Националният комитет за отбелязване на 1000-годишнината от смъртта на цар Самуил ще даде пресконференция по повод откриването на изложбите: „Българската автокефална архиепископия в Охрид 1018 - 1767" в Националния исторически музей и „Цар Самуил (†1014) в битка за България" в Националния археологически институт с музей.

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа в Националния статистически институт ще се състои пресконференция за представяне на методологичните промени в областта на националните сметки по отношение на данните за брутния вътрешен продукт съгласно внедряването на Европейската система от сметки 2010.

***
София /КРОСС/ В 11.00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция за оповестяването на началото на проект „НАЦИД онлайн - цялостно електронно административно обслужване " на „Национален център за информация и документация".

***
София /КРОСС/ В 11.00 часа Националния пресклуб на БТА десет неправителствени организации ще дадат пресконференция по повод кампанията „Да бъдеш Баща" - кампания за активно участие на мъжете в живота на децата и семейството".

***
София /КРОСС/ От 12.00 часа в Националния пресклуб на БТА по време на пресконференция Столичният район „Люлин" ще отчете изпълнението на проект за повишаване знанията и уменията на служителите за подобряване административното обслужване на гражданите и бизнеса


***
София /КРОСС/ От 08.00 часа БСП лява Българи ще проведе голям обход, който тръгва от ул. „Леге",10, като шатрата на 24 МИР ще бъде на централната автогара от 16.00 часа.

***
София /КРОСС/ От 10.00 часа пред сградата на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) БСП - София организира митинг-протест срещу вдигането цената на тока.

***
Пазарджик /КРОСС/ В 12.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА представители на Реформаторския блок ще дада пресконференция на тема „Земеделието - основен приоритет в програмата на Реформаторски блок".

***
София /КРОСС/ В 14.00 часа в Националния пресклуб на БТА „Движение 21" ще проведе дискусия на тема: „Българското здравеопазване - а сега накъде?".

***
София /КРОСС/ От 15.00 часа в Студентски град пред УНСС, а от 15.30 часа в хотел „Сюит" Градският съвет на БСП - София организира среща със студентите под надслов „Бъдеще за младите в България". На срещата ще присъстват председателят НС на БСП Михаил Миков, председателят на ГС на БСП - София Калоян Паргов, Желю Бойчев, Георги Свиленски и др.

***
София /КРОСС/ БСП - София открива приемна на красноселския пазар, където гражданите ще могат да задават въпросите си на кандидат-депутатите от 23 МИР Петър Апостолов и Николай Николов.

***
София /КРОСС/ От 15.00 - до 16.00 часа в р-н „Красна поляна", представители на БСП лява България в 25 МИР ще направят обход и среща с граждани, а от 16.00 - до 17.00 часа - в р-н „Илинден". От 17:30 часа цялата листа на БСП лява България в 25 МИР, заедно с водача на листата Михаил Миков, ще направят обход и среща с граждани в Нови Искър.

***
София /КРОСС/ От 17.00 часа БСП лява България ще проведе предизборна среща с избиратели в район „Кремиковци", в с. Горни Богров пред читалището.

***
София /КРОСС/ От 17:30 часа представителите на БСП лява България в 25 МИР Деница Златева, Николай Малинов, д-р Ива Станкова, Валери Найденов, Стефан Василев, арх. Борислав Борисов, Светлана Йорданова, проф. Методи Теохаров ще бъдат на среща с обществеността в р-н „Люлин" с представители на листи на различни политически сили.

***
София /КРОСС/ От 18.00 часа в кино „Освобождение" председателят на Градския съвет на БСП - София Калоян Паргов ще присъства на среща с избиратели заедно със Стефан Данаилов.
***
Пловдив /КРОСС/ В Конгресния център на Международен панаир - Пловдив ще се проведе третото издание на Европейския минен бизнес форум събира в Пловдив представители на минния сектор от България и Европа.

***
Пловдив /КРОСС/ От 13.30 часа на Международния технически панаир - Пловдив в Палата 6 Българската търговско-промишлена палата ще организира семинар „Перспективи за българския бизнес през новия програмен период - 2014 - 2020 г., оперативни програми".

***
Пловдив /КРОСС/ В 17.00 часа в Градската градина за пета поредна година ще бъде отбелязана Международната нощ на прилепите в Пловдив.

***
Пловдив /КРОСС/ В 12.00 часа в село Маноле кметът на община Марица Димитър Иванов ще направи първа копка, с която ще стартира изграждането на средно специализирано училище и спортна зала към него.

***
Казанлък /КРОСС/ От 11.00 часа ще се проведе Кръгла маса по проблемите на децата с увреждания „Право на специална грижа на деца и младежи с увреждания", в която ще вземат участие специалисти в областта, директори на детски и учебни заведения в община Казанлък, на Дневния център за деца с увреждания и Центъра за обществена подкрепа.

***
Бургас /КРОСС/ От 09.00 часа ще започне заседание на Общинския съвет на Бургас.

***
Бургас /КРОСС/ От 11.00 часа Инспекцията по труда, Агенцията по заетостта и Бюрото по труда ще дадат пресконференция за пазара на труда.

***
Варна /КРОСС/ От 11.00 часа пред гарнизонен военен стол „Маяк" ще бъде открита паметна плоча на адмирал Бранимир Орманов.

***
Стара Загора /КРОСС/ От 17.30 часа в зала „Славейков" Община Стара Загора организира обществен форум за обсъждане на предварителни разработки на проекти за обновяване облика на града.

***
Видин /КРОСС/ В 11.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА Германското дружество за международно сътрудничество (GIZ) организира пресконференция, по време на която екип от катедра „География на туризма" в СУ „Св. Климент Охридски" ще представи резултатите от проведено проучване на състоянието на туризма в българския участък на река Дунав.

***
Видин /КРОСС/ В 16.00 часа в Регионалния пресклуб на БТА eкип археолози с ръководител гл. ас. д-р Георги Иванов от Националния археологически институт с музей към БАН ще представи резултатите от проучването на некропол край видинското село Балей.

***
Велико Търново /КРОСС/ В 08:30 часа заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов ще проведе работна закуска с учители и университетски преподаватели от Велико Търново в хотел „Алегро", улица „Цар Тодор-Светослав" №15.


***
Пловдив /КРОСС/ От 17.00 часа в парк „Ружа" - Западен кандидат-депутати от „БСП лява България" от Пловдив град ще организират митинг-хепънинг „Гласувайте с № 22".

***
Дупница /КРОСС/ В 17.00 часа на площада пред сградата на общината лидерът на АБВ Георги Първанов и представители на Коалиция АБВ ще присъстват на концерт в град Дупница.

***
Пловдив /КРОСС/ От 18.00 часа в БСП клуба в Северен клубовете „Русофили" и „Руски център" са поканили лидера на пловдивските социалисти Георги Гергов и водача на листата с № 22 Георги Търновалийски на чаша руски чай и разговор за руската култура и за да отбележат 200 години от рождението на Михаил Лермонтов.

***
Пловдив /КРОСС/ В 18:00 часа в БСП клуба - Източен запасното войнство от Източен ще чуе от бъдещите депутати Захари Георгиев и Красимир Мурджев какви са ангажиментите на „БСП лява България" в областта на отбраната.

***
Велико Търново /КРОСС/ Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов и генералният секретар на Европейската народна партия Антонио Лопез ще посетят града.

***
Велико Търново /КРОСС/ В 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Велико Търново. На сцената на летния театър в парк „Марно поле" Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Велико Търново листата на ГЕРБ за областта и основните приоритети от управленската програма на партията.

***
Благоевград /КРОСС/ В 19.00 часа на площад „Македония" пред читалище „Никола Вапцаров" лидерът на АБВ Георги Първанов ще присъства на официалното закриване на предизборната кампания на Коалиция АБВ в Благоевград.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.