• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Предстоящи събития в страната за утре, 2 юли

Предстоящи събития в страната за утре, 2 юли

***
София /КРОСС/ От 9.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

***
София /КРОСС/ От 10.00 часа ще се проведе заседание на Министерски съвет.

***
София /КРОСС/ Държавният глава Росен Плевнелиев ще бъде домакин на вечеря ифтар по случай свещения за мюсюлманите месец Рамазан.

***
София /КРОСС/ На тържествена церемония в Гербовата зала на „Дондуков" 2 президентът Росен Плевнелиев ще награди с висши държавни отличия големи български спортисти.

***
София /КРОСС/ От 9.30 часа в Университета за библиотекознание и информационни технологии ще се състои работна среща с участието на заинтересованите страни на тема „Електронна здравна интероперабилна рамка за България".

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа заместник-кметът на Столичната община Ирина Савина ще провери напредъка на проект: „Изграждане на инженерна инфраструктура на ВиК мрежата на град Банкя и на кварталите Градоман, Михайлово, Вердикал и село Иваняне, район „Банкя" - главни канализационни колектори и подмяна на съществуващи водопроводи попадащи по трасетата им".

***
София /КРОСС/От 11.00 часа на бул. „Джеймс Баучер" 23 (южно от резиденция „Лозенец") ще бъде представен анализ на института „Иван Хаджийски" за политическия юни.

***
София /КРОСС/ От 11.00 часа в залата на Съюза на българските журналисти на ул. „Граф Игнатиев" №4 ще се проведе среща-разговор с Н.Пр. д-р Ахмед Ал Мадбух - извънреден и пълномощен посланик на Държавата Палестина в Република България, по темата „Ескалацията на напрежението в региона на Близкия изток и развитието на израелско-палестинския конфликт".

***
София /КРОСС/ От 13.30 часа ще се състои заседание на Висшия съдебен съвет в заседателната зала в сградата на Висшия съдебен съвет, ул. „Eкзарх Йосиф" 12.

***
София /КРОСС/ От 18.00 часа пред Народен театър „Иван Вазов" Националната женска организация на ВМРО открива кампанията „Да бъдем добри".

***
София /КРОСС/ От 18.30 часа в галерия „Ракурси" ще бъде открита изложбата „Младото изкуство като обект на желание" - изложба на осем млади артисти.

***
София /КРОСС/ От 19.00 часа в зала „България" (ул. „Аксаков" № 1) ще се състои концерт на представителния духов оркестър на Академията на МВР по повод 135-ата годишнина от създаването на Министерството на вътрешните работи - 5 юли.

***
Варна /КРОСС/ От 15.00 часа в концертна зала на Департамента за информация, квалификация и продължаващо образование на Шуменския университет във Варна (спирка Почивка) ще бъде открит „летен университет".

***
Габрово /КРОСС/ От 13.00 часа в Националния музей на образованието, ул. „Априловска" № 15, главният изпълнителен директор на „Български пощи" ЕАД Валентин Петков ще пусне в употреба издание на тема „225 години от рождението на Васил Априлов".

***
Стара Загора /КРОСС/ От 18.00 часа в западната зала на Градската художествена галерия в Стара Загора ще бъде открита Втора международна гостуваща изложба „Съвременна малка графика"-Казанлък 2014.

***
Шипка /КРОСС/ От 12.00 часа ще бъде тържествено открит възстановеният от Община Стара Загора Паметник кръст на донските казаците в град Шипка.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.