• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

„Еврофутбол“ подарява колекционерски монети за Мондеала на своите участници

„Еврофутбол“ подарява колекционерски монети за Мондеала на своите участници

/КРОСС/Третата седмица на „Еврофутбол дава повече!" по време на Световното първенство по футбол в Бразилия вече тече - участниците на букмейкърската къща, пуснали своята скреч карта в специалните урни, поставени в пунктовете, ще могата да се борят за 30 колекционерски монети, произведени от „Българска монетна къща" специално за големия футболен форум, както и три допълнителни печалби от 500 лева. В предишните кръгове на инициативата родният букмейкър раздаде 100 билета за двата дни на Kavarna Rock Fest, а на 28.06.2014 г., минути преди появата на рок легендите от Europe на сцената в Каварна, стана ясно и името на щастливеца, печелещ голямата награда - мотор Harley Davidson.
Наред с големите емоции на рок събитието на годината продължават и футболните страсти за последните мачове от Световното първенство. Специално за повода още миналата година бяха произведени лимитирана серия сребърни монети с номинал от 1 долар и изображение на Фулеко - талисмана на „световната футболна фиеста". Монетата тежи 7,3 г и е официално лицензирана от FIFA. 30 от всички участващи в кампанията на букмейкърската къща ще станат горди собственици на изключително рядката ценност, а други трима щe се сдобият със суми от 500 лева. Имената на всички щастливци ще станат ясни на 07.07.2014 г., когато ще бъдат определени чрез жребий.

Напомняме, че „Еврофутбол дава повече!" стартира на 12-ти юни и ще продължи до 14 юли. Всеки, който притежава залог за минимум 10 лева със спортна прогноза или за 5 лева от Гонки, може да се включи в борбата за моментни и седмични подаръци. Участниците получават скреч карта от своя букмейкър, а след изтриване на полето в задната й част е изписана изненадата, отпечатана на нея. В случай че там пише „Печелиш участие за големите награди!", играчът може да се включи в жребия за седмичните награди, като я пусне в специална урна, а на гърба й е попълнил трите си имена, телефон и дата на раждане.

Ето какво ще спечелят и участниците в последната седмица на кампанията:
- На 16.07.2014 г. ще бъдат определени собствениците на 1х3 000 лева, 1х2 000 лева и 2х500 лева.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.