• 27 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 26°C

Реформаторският блок ще се бори за минимум 40 депутатски места

Реформаторският блок ще се бори за минимум 40 депутатски места

/КРОСС/ "Реформаторският блок ще се бори за минимум 40 депутатски места в новото Народно събрание. На изборите пряк конкурент в дясно ще е ГЕРБ." Това каза в студиото на „Добро утро, България" Божидар Лукарски.

РБ се стреми към сериозно представяне на изборите и Лукарски отхвърли слуховете, че правят предварителни планове да управляват с ГЕРБ.

"Стратегията на РБ не е да поставя ултиматум на електората и да играе по тактиката „бий ме, обичам те", каза Лукарски, визирайки думите на лидера на ГЕРБ, който се зарече, че ако нямат мнозинство, няма да се съгласят да управляват страната.

"ГЕРБ са наш основен опонент в дясно. Нашето силно представяне зависи от това как ще се борим с тях за всеки един десен глас. Този, който може да определи коалиции е само един - българският избирател", каза още Лукарски.

Колкото до търканията в блока и отстъпването на Радан Кънев като говорител на Реформаторите, лидерът на СДС обясни, че няма никакво сърдене в блока.

"За съжаление, в нашата партия сме доста консервативни и няма такива сърдения. Независимо кой ще оглави блока, ние ще се представил силно на тези избори. Кандидатурата на Радан Кънев би била най-достойна. Пред всичко той е мой колега и приятел и аз много го уважавам", каза Лукарски.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

луд умора нема

Ако до изборите не се изпоядете помежду си, пак добре ще бъде.

19.08.2014 12:02:30

червена баба

За „дясното” у нас вече говоря с омерзение. Като човек, който е изстрадал целия крах на „синята идея”, с потрес наблюдавам удивително зомбирани лица, нарекли себе си „реформатори”, които от полога на Иван Костов после се прегръщаше с Меглена Кунева, която пък пискаше уж против ГЕРБ и Борисов преди отминалите избори, а сега ближе стъпките им.

19.08.2014 12:02:07

пенчо

Жалко и тъжно. . . че те останаха един файтон с хора.

19.08.2014 12:01:24

СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ

Т. нар. реформатори са загубени без ГЕРБ и обратното. Точно заради това Бойко Борисов непрекъснато се напряга да се обяснява, колко не са му нужни, а „радановци” пък се правят, че ГЕРБ уж не ги интересуват. Предсрочните избори означават само едно – връщане на Бойко Борисов на бял кон, с политически патерици като Реформаторския блок.

19.08.2014 12:00:18

Прост Гербер

За съжаление, дотам се докара “десницата” в България, че да я представляват откровени тъпанари и кретени! Това е положението…

19.08.2014 11:59:56

Анонимен

Чак пък такива малоумници да са българите, че да изберат 40-те разбойници на Али Драгалевски за официални дупедаватели в НС, не си го и представям! Единият от двамата дебили на кадрото публично обяви, че КОМУНИСТИТЕ били убили Александър Стамболийски по време на преврата през 1923 г. Е, не може такива тъпи лъжци да бъдат официални дупедаватели, там е за по-фини лъжци като Цвъки Пинокиото с дългия нос, банкянската Тиква, дето дръжките на микрофони й опипваха :мускула, а на някои от тях НСО им караха сутрин интимното бельо от резиденцията й (на тиквата),махленските й клюкарки, гоцето, пикаещият във фонтана и т.н., на които имат доверие "приятелските ни спецслужби и амбасади". Къде отиват, може би?!

19.08.2014 11:43:42

Анонимен

Внимание, внимание, призракът на Костов, слугата на ГРУ, броди из политическия свят!!! А неговата марионетка Радан, като сврака лети от медия на медия, „опипва почвата” и се опитва да формира общественото мнение. Чудя се само на медиите, защо публикуват бръщолевенето на тази мижитурка. Така те стават негови съучастници, а това е и целта на „вожда”!

19.08.2014 10:28:56

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.