• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Манолова: Кадрите на ГЕРБ не са в състояние да организират честни избори

Манолова: Кадрите на ГЕРБ не са в състояние да организират честни избори

/КРОСС/ "Служебното правителство на Георги Близнашки пропусна възможността да организира честни избори. Това беше възможно, ако имаше един надпартиен кабинет. Примерите са безброй, а аз вече не следя политическите уволнения, които извърши кабинетът Близнашки." Това заяви в студиото на „Тази неделя" Мая Манолова. След това тя се обърна директно към Цецка Цачева с въпроса кой предлага новия областен управител на Плевен.

Цачева обаче смята, че с реториката, която използва Манолова се опитва да фокусира вниманието изцяло върху служебния кабинет като счита, че българските граждани ще забравят какво беше само преди месец.

„Отговорността за тази промяна и за тези кадрови назначения е изцяло на президента, който е назначил служебния кабинет", отговори й тя.

"Смятам, че кадри на ГЕРБ, които организираха изборите не са в състояние да организират честни избори", заяви Манолова.

"Българските граждани имат достатъчно дълга памет. Те си спомнят, че Бойко Борисов беше изгонен с камъни", отбеляза още тя.

"Ние свалихме доверие от правителството на Пламен Орешарски не защото то не си вършеше работата, а защото преценихме, че в интерес на българските граждани е да бъдат проведени избори, които да осигурят повече стабилност. Наистина може да се окаже, че това не е било най-правилното действие предвид факта, че в нарушение на Конституцията беше назначен един служебен кабинет изцяло от средите на ГЕРБ", коментира още Манолова.

Тя сподели, че след разпускането на парламента е била от хората, които са отишли в наводнените региони.

„Обиколих къщите на хората, помогнах с каквото можах, но не съм викала медии, не съм плащала пари за отразяване и не съм давала интервюта. Когато човек помага трябва да го направи скромно, без излишен шум и трясък, защото иначе злоупотребява с трагедията на хората", посочи Манолова.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ

Преди време на този кукундрел- Цецка- му бяха изпратени купища писма с въпроси: докога ще продължава порочната практика да се раздават на народните представители в пощенски плик безотчетни пари – по 1400 лева средно на месец над заплатите им?! Между две томчета със стихове, купени на бензиностанция /по собственото й признание/ да беше прочела във вестниците за хилядите случаи на мизерстващи пенсионери, на бедстващи млади семейства, на отчаяни безработни, на безпътни младежи, на смазани бизнесмени…

14.09.2014 13:05:23

пълна лудница

Същата тази пишман плевенска адвокатка, която съдеше общината, докато взимаше хонорари от нея, не се свенеше ни най-малко да ползва правителствения Фалкон, за да прелита до Виена и Тел Авив в компанията на служители от парламентарния протокол, от пресцентъра на Министерски съвет и даже на личната си лекарка.

14.09.2014 13:04:58

СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ

Какво има да се чудим, че са прости и необразовани депутатите от Герб, виж колко е елементарна самата бивша парламентарна шефка. Освен, че е банална, тя е и дълбоко лицемерна жена.

14.09.2014 13:04:31

червена баба

Спомняте ли си, че Цецка Цачева беше първата от новите властници, която отиде в Евксиноград, още преди да е заработила един единствен ден в парламента – да си ползва привилегиите, милата женица, да не пропусне нещо.

14.09.2014 13:04:00

Мая

Майчето пак е направила на пух и прах баба Цеца. Мумията само това заслужава, гавра!

14.09.2014 12:34:34

Мутри

Герберугите никога не биха ни липсвали, така че вън от политиката! Не на мутрите в политиката!

14.09.2014 12:34:23

Стан

Само така! Трябва да бъдат разкрити и подигравани за това, че парадираха с "помощта", която опитаха да окажат на бедстващите. Чист ПР хор си беше, ясно е.

14.09.2014 12:34:10

Ред

Мумията Цеца в ботуши, ужасна гледка беше. А Деса Леката и Цвъко Плазмодия си бяха типични диви селяни. Най-после показаха на хората, какви са в действителност.

14.09.2014 12:33:53

цаца

Манолова е права, че Близнашки обслужва изцяло интересите на Бойко и изпълнява задачите му. Прави се грозна чистка и се връщат некадърните кадри на герб!

14.09.2014 12:33:37

Анонимен

Я млъквай !!! Мръсна интригантка !!!

14.09.2014 11:01:58

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.