• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Манолова: Служебното правителство няма да подготви честни избори

Манолова: Служебното правителство няма да подготви честни избори

/КРОСС/ "Това служебно правителство очевидно няма да изпълни най-важната си задача, а именно да подготви честни избори. То трябва да е политически неутрално и равно отдалечено от всички политически сили, а кабинетът на Близнашки е зависим от една политическа сила - тази, към която принадлежи президентът Плевнелиев", каза в ефира на БНР водачът на листата на БСП в Кюстендил Мая Манолова.

"Има триада в лицето на Плевнелиев, Близнашки и Бойко Борисов и в момента подготвят почвата за управлението на ГЕРБ. Правят го извън правилата", на мнение е бившият зам.-председател на НС.

Мая Манолова прогнозира, че безцеремонното и незаконно подменяне на кадри и връщане без избори през задния вход на ГЕРБ на власт, ще постигне обратния ефект.

„Никой не се заблуждава, че кадрите, които се внедряват на всички нива, ще извършат съществени реформи и промени за двата месеца, с които разполагат. Зам.-министерските кресла в редица министерства бяха за бивши зам.-министри от ГЕРБ, политическите кабинети се превърнаха в една високоплатена временна заетост, защото да си назначиш 10 съветника за 2 месеца е неразумно. Става дума и за смяна на шефовете на агенции, които дойдоха със задачата да подменят регионалните структури и техните шефове във всички области", добави тя.

„Служебното правителство, което е само за 2 месеца и има ограничени функции, се оказа най-овластеното правителство, защото на практика е безконтролно. Може да прави каквото си иска и не е длъжно да дава обяснения", категорична е Мая Манолова.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

абе тука е царството на троловете ----Откаде се намира още някои да плаща на тия маймуни тролски. То Сабин,то Васко ,Илия и т.н

25.08.2014 12:56:09

Анонимен

аман от тая филикощерица

25.08.2014 12:53:13

Анонимен

Започнаха атаките на социало-комунягите. И разбира се, напред "с бутонките" Майчето! Ми нали ти го правеше изборния кодекс, да ви обслужва вас специалистите за преврата Костинброд!

25.08.2014 00:13:05

с камъни и патрони ще ги изгоним

Това е кабинет на реваншизма,кабинет на мутрите от ГеРб....никога повече хунта от гладни,насрани,долни,крадливи мутренски КАЛИНКИ

24.08.2014 20:45:29

Анонимен

ХАЙДЕ СЕГА, МРЪСНИЦЕ , СКРИЙ СЕ И АКЪЛ НЕ ДАВАЙ !!! ВИДЯХМЕ ТЕ И ТЕБ ЩО ЗА СТОКА СИ !

24.08.2014 16:28:17

хадес

Забравихте ли показните акции на Цветанов, без никакви резултати? Забравихте ли колко пъти Борисов променя мнението си по почти всеки национален въпрос? Забравихте ли защо беше уволнена Ана Мария Борисова? Забравихте ли, че ГЕРБ назначиха за директор на АЕЦ продавач на закуски? Забравихте ли за купените „независими” депутати и фурнаджийската лопата Яне Янев? Забравихте ли за култовия химн на МВР? Забравихте ли, че на територията на България беше извършен терористичен атентат?

24.08.2014 15:43:42

хадес

Забравихте ли глутниците кучета по улиците ни, които стават все повече и нападат и убиват хора? Забравихте ли как на официална церемония по връчване на нобелови награди премиерът си играе с телефона си? Забравихте ли Румяна Желева? Забравихте ли как правителството на ГЕРБ започна да ремонтира мостове без конкурс и обществени поръчки? Забравихте ли, че турски фирми строят магистралите на Борисов? Забравихте ли, че месец след откриването на участъци за милиони, асфалта вече се е изронил? Забравихте ли колко хора подслушва МВР без никакви резултати?

24.08.2014 15:41:49

хадес

Забравихте ли кой държи най-много ВЕИ-та? Забравихте ли „Дюнигейт”? Забравихте ли странно забогателите ПР-ки на Мирослав Найденов? Забравихте ли как хиляди българи не успяха да гласуват на последните избори? Забравихте ли как депутати от ГЕРБ разнасяха чували с бюлетини? Забравихте ли как ГЕРБ скри Цар Киро по хотели на Витоша? Забравихте ли как ГЕРБ Пещера правеше политическа агитация сред малолетни? Забравихте ли как държавния глава показа снимка на уникалната ни природа в щата Колорадо в новогодишното си обръщение?

24.08.2014 15:39:58

хадес

Забравихте ли, как Борисов назначи за директор на ДФ „Земеделие” лице с фалшива диплома? Забравихте ли, че Дянков обложи с лихви влоговете на вашите деца? Забравихте ли, че парите от фискалния резерв ги няма? Забравихте ли, че осъдените братя Галеви не са в затвора? Забравихте ли, че футболистите на Борисов се возеха в правителствения самолет? Забравихте ли, че КС осъди Дянков да върне парите, които беше взел от НЗОК, но тях вече ги нямаше? Забравихте ли колко болници в България фалираха?Забравихте ли как тихомълком бе вдигната пенсионната възраст? Забравихте ли съкратените от БДЖ?

24.08.2014 15:38:09

хадес

Забравихте ли телефонните разговори с Танов за Мишо Бирата? Забравихте ли, че Борисов поиска от студентите да станат овчари? Забравихте ли, че Борисов сравни българите с кучета, които трябва да се държат здраво? Забравихте ли, как арестуван с белезници се „самоуби” пред очите на полицаи? Забравихте ли, как ви обещаваха че ще излезем от кризата през 2011? Забравихте ли, как ви обещаваха, че влезем в Шенген през 2011? Забравихте ли лъжите за коледни надбавки? Забравихте ли, че в условия на криза държавата си раздаде милиони бонуси?

24.08.2014 15:35:58

хадес

Нима забравихте тези думи на Борисов? Забравихте ли, че той ви нарече „лош човешки материал”? Забравихте ли, че България беше осъдена заради своеволията на Борисов за ръководена от него акция? Забравихте ли, че Цветан Цветанов нарече лекари от Горна Оряховица „убийци на бебета”, а след това полицаи унижаваха санитари и медицински сестри? Забравихте ли как полицаи биха и унижаваха невинно семейство в Кърджали? Забравихте ли, че Борисов поиска от семейството на убито момиче да се извини на полицията?

24.08.2014 15:33:49

Сабин

Манолова, служебните не са никакви експерти и те не искат да правят анализ кой директор или шеф е наистина професионалист или не, те са назначени, за да назначават свои хора.

24.08.2014 14:22:46

Ех

Ех, Майче, как да не е работа на частното правителство да прави кадрови смени по всички нива и да се погрижи шефовете да встъпят в длъжност на изметено, измито, подредено и нагласено по техен вкус?

24.08.2014 14:21:45

Кога

КОГА Плевнелиев ще си подаде оставката? Това е най-слабият и най-зависимият президент, който сме имали някога!

24.08.2014 14:20:46

Илия

Кабинет след кабинет - провал след провал, резил след резил. А милионите ни, на нас българския народ се харчат неоправдано! За какво плащаме луди пари за този където клати гората?

24.08.2014 14:19:36

Васко

Ако служебният кабинет наистина гарантира честно провеждане на избори нали Герб ще изпадне от челните места......Няма как подставените лица да допуснат това да се случи.

24.08.2014 14:18:48

Игор

Какво да очакваме от един назначен с измама президент, който работи за олигархията? Всяко действие е в ущърб на държавата и в полза на определени кръгове.

24.08.2014 14:16:54

Кота

За пари българите са готови и с лицето си да се изплюят. Това не означава, че ще са станали по доволни от живота си.

24.08.2014 14:15:43

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.