• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 27°C

Марешки спря тока на заведението, пред което вдигна скандал

Марешки спря тока на заведението, пред което вдигна скандал

Варна /КРОСС/ Бизнесменът Веселин Марешки не спази разпорежданията на предупредителния протокол, който му бе връчен от полицията, и спря тока на заведението, пред което се замеси в уличен скандал миналия петък. Малко преди обяд аптекарският бос, придружен от група мъже, облечени в гащеризони с логото на Енерго про, влязоха в мазата на сградата и дръпнаха шалтера на пицарията. Проверка на Topnovini.bg показа, че в Енерго про нямат информация за планирано спиране на електроподаването в обекта, който се намира на ул. „Студентска" 6.
Оказа се, че ключът за ел. таблото стои в аптека на бизнесмена, която се помещава на същия адрес. В момента на мястото се очаква да пристигне полицейски екип, за да регистрира самоуправството, както и аварийна група на Енерго про, за да възстанови електрозахранването.
Аптекарският бос е построил жилищната сграда, в която се намира пицарията. След това продава помещението на партера на друга фирма („Варна Парадайз"), която го отдава под наем. Оказа се, че бившата съпруга на собственика на фирмата, която е и негов съдружник, предявява претенции за собствеността й. На първа инстанция обаче казусът е решен в негова полза и тя е заличена като собственик. Отворен остава въпросът в качеството си на какъв бизнесменът се застъпва за бившата съдружничка и се опитва да принуди наемателя да й плаща месечен наем. Миналия петък Марешки дори се опитал да демонтира тентата на заведението.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Чолаков

Втори ден това заведение не работи, търпи загуби заради Марешки....срамота!

15.10.2014 18:07:01

Анонимен

За марешки - магарешки.

14.10.2014 21:10:06

Борис М.

Завидлив, противен, не-лицеприятен и отблъскващ човек! Марешки това е той!!!

14.10.2014 20:14:19

Анонимен

Наглоста на този човек няма граници!!!

14.10.2014 20:13:07

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.