• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Атанас Мерджанов: Реформите в БСП трябва да започнат моментално

Атанас Мерджанов: Реформите в БСП трябва да започнат моментално

/КРОСС/ За нас това е най-тежката загуба. И това още вчера го признахме. Тежка е ситуацията, тепърва ще правим своите анализи. Очевидно е, че реформите в БСП трябва да започнат моментално. На всяко едно равнище - и регионално, и в национален план.

Фактът, че се създадоха нови субекти няма как да не притеснява БСП, призна Мерджанов. Той обаче бе категоричен, че за разцепване в БСП не може да се говори. 

Гласовете от ляво не отидоха просто в АБВ и в "Движение 21". Те отидоха и в "Атака", и в Патриотичния фронт, и в "България без цензура", отчене Мерджанов. 

Това заяви социалистът Атанас Мерджанов пред bTV.

Това, че БСП е в слабо състояние, не е добре за държавата, отбеляза Мерджанов. 

Вотът на българските граждани е ясен - той ни отреди мястото на опозиция, повтори той думите на лидера на левицата от изборната нощ. 

Победилата политическа партия трябва да заявят своята позиция - дали ще приемат мандата или ще го върнат. Иначе ние сме готови да водим преговори, посочи Мерджанов. 

За честността на тези избори всеки един български гражданин трябва да си отговори сам. Виждате каква беше активността, посочи Мерджанов. Той бе категоричен, че БСП не е купувала гласове, нито въобще купува избори. 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Промяна

Отдавна се тръби, че БСП трябва да се промени, но нямаше кой да чуе! Оттървете се от шайката на Станишев и поставете на първо място интересите на България, а това значи да преглътнете егото си и да протегнете ръка на ГЕРБ - подкрепете ги при съставянето на правителство! Бъдете наистина конструктивна опозиция - подкрепяйте ги там, където заслужават! Забравете заяждането, забравете желанието да управлявате на всяка цена! Забравете ДПС! Забранете ДПС! Забранете двойното гражданство - или се чувстваш българин, или не! Средно положение не трябва да има! Променете си и тогава повече хора ще ви повярват и подкрепят!

06.10.2014 20:41:16

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.