• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 27°C

Миков: БСП - Лява България може да даде на хората най-реалистична политика

Миков: БСП - Лява България може да даде на хората най-реалистична политика

/КРОСС/Симпатизанти и съмишленици на Коалиция БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ се събраха в зала „Компас" на бургаския хотел „България", за да се срещнат с председателя на БСП Михаил Миков. Политиците, управниците постоянно обещават закони за решаване на проблемите. Дори когато проблемът е свързан с неприлагането на действащия закон. Смятам, че големият проблем е в прилагането на законите. То трябва да бъде първостепенна задача на всяка една власт. Това каза Миков пред събралите се в залата. По думите му днес хората живеят с обострено чувство за несправедливост - работникът се чувства несправедливо възнаграден за труда си, малкият и средният бизнес се чувства ощетен за това, че трябва да има някой познат, приятел, политически покровител, за да стигне до бизнес, а възрастните хора се чувстват ощетени с оглед размера на пенсиите и достъпът до здравеопазване. Миков бе категоричен, че хората все повече разбират, че несправедливостта не идва от законите, колкото и несъвършени да са те, като всяко човешко дело. Според него несправедливостта идва от неприлагането на законите. „Ние отстояваме правовата държава, демократичната държава, конституционната държава ", каза пред аудиторията Миков, в отговор на въпрос защо в България става така, че законите не се спазват.

Той припомни за социалните придобивки, осигурени през последната една година от предходното правителство.

„БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ може да даде на хората най - автентичната, най - реалистична политика", категоричен бе Миков. По думите му сега всички обещават - ръстове на заплати, ръстове на пенсии, но хората трябва да са реалисти и да погледнат в краткосрочен и в по - дългосрочен план - кой е направил повече за тях. „Политиката е изкуство на възможното. А не на това, което искаме да се случи„, заяви председателят на БСП.

о време на срещата Миков получи от съпартийците си от бургаската организация за спомен тениска с надпис: „ БСП - Бургас" .

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Симона

БСП е единствената партия, която може да извади страната от кризата в която я вкара ГЕРБ

12.09.2014 17:54:32

Радо

Миков за пореден път е много прав и напълно съм съгласен с него

12.09.2014 17:52:40

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.