• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 30°C

Миков: Не искаме власт, а доверие и силна подкрепа

Миков: Не искаме власт, а доверие и силна подкрепа

София /КРОСС/ Ние не искаме власт. Искаме доверие и силна подкрепа от хората за силно ляво представителство в следващия парламент, което да позволи тази политика на размразяване и повече справедливост към обикновения човек, която започнахме, да продължи. Това каза пред bTV председателят на БСП Михаил Миков. Той добави, че дори и в опозиция може да се прокарва политика. Ако представителството е силно, може да участваме във властта. Възможните коалиции ще се видят към 8-9 часа в изборната нощ. Важно е кои политически формации ще влязат в следващия парламент, подчерта той. И добави, че за коалиция с ДПС няма условия. И с ГЕРБ нещата не стояли особено ясни, доколкото те искали цялата власт. Гласът на българските граждани ще каже каква политика да има България след 6 октомври, заяви Миков.
От думите му стана ясно, че ако партията му спечели изборите, ще води политика за повече справедливост в доходите, в икономиката.
Трябва да се приеме законът, който президентът върна, за господстващото положение на търговските вериги, подчерта той.

Миков коментира и срещата на лидера на ДПС Лютви Местан с новоизбрания президент на Турция Ердоган. По думите му в това има елемент на провокация. По този начин Местан искал да покаже на етническите турци връзката си с Турция.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

цаца

От изказванията на червените лидери се усеща интелект, разум и честност. От дзяенето на мутрите от ГЕРБ излизат само заплахи, ултиматуми и нареждания! Е, за кой друг да гласувам, ако не за БСП?!

16.09.2014 18:54:44

Орех

БСП винаги е водила интелигентна политика и се е стремяла да следва приоритети, свързани с нормалния живот на хората. Преди всичко социална политика. Ако наистина повечето хора гласуват с ясно съзнание и по съвест, то резултатите на измислени партии, като ГЕРБ, РБ и ББЦ, ще са в пъти по-ниски!

16.09.2014 18:54:33

Ред

Отстоявайте социалните идеи и ценности. Хората ще го оценят и би трябвало да получите нужната подкрепа. За КТБ е ясно, виновниците ще си получат заслуженото от народа!

16.09.2014 18:54:20

Мая

И за малките деца вече е ясно, че КТБ бе умишлено съсипана, за да се представи една апокалиптична картина. ГЕРБ искаше да се възползва от ситуацията!

16.09.2014 18:54:09

дядо

Миков, вие си следвайте вашата политика и знайте, че сте в правилната посока. Оставете мутрите да се унищожават помежду си.

16.09.2014 18:53:55

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.