• 25 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7472
  •  GBP / BGN 2.3380
  •  CHF / BGN 2.0599
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 25°C

Бургаски ученик написа своя втори роман

Бургаски ученик написа своя втори роман

/КРОСС/След като миналия ноември от печат излезе първият роман на ученика от Строителния техникум в Бургас - Милен Иванов, днес той вече може да се повали и с втората си книга.

Тя носи името „Окото на вълка - Тайната на дълбините" и е пряко продължение на излязлата през миналата година „Окото на вълка - Безсмъртното плаване на капитан Джейкъб". И двете книги са написани в жанр -приключенска фантастика.
„Героите са същите има и нови някой положителни, други отрицателни, но всеки играе важна роля в пиратският пъзел. Разбира се действията отново се развиват около пирата-капитан Джейкъб, който изправен пред трудности той ще осъзнае и намери себе си", казва авторът Милен Иванов, цитиран от burgasinfo.com.

„Книгата щеше да бъде в много по-голям обем, поради тази причина я разделихме на две части, не помня колко време ми отне на я напиша, но е било доста, после беше по трудно да се редактира", казва Милен Иванов.
Втората част на новия роман на Милен все още не е видяла бял свят, но тя е написана и скоро ще излезе на пазара. Разбира се писането на един роман винаги среща множество изпитания, с такива се е сблъскал и Милен.
„Трудности винаги има, ако едно нещо не се получава е по-добре да се изчака момента и тогава да се действа, нищо не става на сила, трябва време, понякога години, понякога дни", сподели Милен Иванов.

„Окото на вълка - Тайната на дълбините" е отпечатана в тираж от 100 броя. Милен Иванов е решил да не прави специално представление на творбата си.
По думите на дванадесетокласникът, който изучава транспортно строителство писането на книги му доставя огромно удоволствие и той съвсем не смята да спира до тук.
„Имам сериозни планове за в бъдещо - писане на криминален роман, на фантастика, на исторически, за всички тези проекти трябва адски много време. В днешния ден парите владеят всичко, така че и те са важни. Не мога да кажа кой ще е следващият ми роман, надявам се това да бъде третата част от пиратската поредица и да приключа напълно с тези герой, защото чувствам че съм изчерпан по тази тема", каза Милен Иванов.
Ученикът е категоричен, че всеки който има талант да пише, но се колебае да започне поради една или друга причина, трябва да се престраши и да опита.
„Моят съвет като начинаещите писатели - е да опитат, да рискуват, страхът от провал е най-големият провал, ако не опиташ няма как да знаеш дали ще успееш. Аз рискувах, не мога да кажа дали съм успял в тази сфера, това ще кажат читателите, и аз се уча, надграждам, променям, развивам, така че не се колебайте а пишете", завърши Милен Иванов.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Реалист

Браво, Милене! Пожелавам ти от сърце успех, много книги в голям тираж, преведени на много езици! Успех, не спирай!

04.08.2014 15:52:34

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.