• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Много приказки и нито дума защо пак дойдохме дотук

Много приказки и нито дума защо пак дойдохме дотук

/КРОСС/Много приказки - много кусури, много съмнения... И нито една дума защо пак дойдохме дотук?

Пореден срамен провал на БСП във властта, коментира във Фейсбук профила си политологът Огнян Минчев. 

Старата партия се провали в изцяло ново амплоа - слугиня на Сарая. Поглъщане на държавата от корпоративно-търговския конгломерат с ядро - ДПС. ДПС като многолика хидра, разграждаща и деградираща българската обществена и институционална тъкан. ДПС като безмилостна диктаторска пирамида, подчинила живота на българските турци и мюсюлмани. ДПС като неутолим корупционен механизъм, подменящ организацията на обществото и държавата с организация на всеобхватната корупция и гражданска дегенерация. ДПС като инструмент за всестранно корумпиране на политическия елит, висшите администратори и магистрати чрез КТБ. ДПС като психология на високомерна омраза срещу нас - разпадналите се на милиони мизерни съществования български граждани.

Срещу нас днес има СИСТЕМА на подмяна на българската държава с враждебна алтернативна институционална конструкция, която вече е в състояние да нанесе смъртоносен удар върху националния интегритет на България. Защо никой не говори за това? Защо благодушно слушаме "евроатлантическото" словоблудство на Местан? Даваме ли си сметка с какво предизвикателство натоварваме днес избраното правителство и правим ли си илюзии, че то ще може да се справи с това предизвикателство, въпреки, че ще бъде в позиция на заложник - и отвън и отвътре? Можем ли да седнем и да обсъдим честно и открито националната безизходица, в която се намираме? Можем ли без комплекси да кажем - не ни бъркайте с ксенофоби, русофоби и туркофоби!

Ние имаме право на национална сигурност, на национална перспектива и суверенно право да възвърнем контрола върху собствения си живот като национална общност.

Много години наред ни управляват безмилостни крадци - имаме право да им поискаме сметка. Но имаме все по-малка представа и все по-малка надежда как това може да се случи. Имаме партньори, от които можем да искаме помощ - стига да знаем какво и кога да поискаме. И все пак - като програма минимум - нека безкомпромисно затваряме с аргументи устите на тези нахалници, които ни доведоха дотук, а днес ни четат морал. Имам предвид не само Местан и Мая Манолова...

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.