• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 30°C

Първанова: НДСВ е чист донор на кадри, експерти и идеи

Първанова: НДСВ е чист донор на кадри, експерти и идеи

/КРОСС/ „Несъстоятелно е да се говори кой създаде КТБ, а кой превърна КТБ в това, което е сега. През годините ние сме имали много комисии в парламента, но осъдени няма. Нищо не се случи, което да покаже, че в държавата има справедливост. Най-болното нещо в България е държавността." Това заяви в сутрешния блок на БНТ лидерът на НДСВ Антония Първанова.

Тя обяви, че НДСВ предлага да се създаде Конституционен блок, който да се погрижи за реформите и свикването на Велико народно събрание.

„НДСВ се явява чист донор на кадри, експерти и идеи. Поредица от формации водят своята политика въз основа на НДСВ. ГЕРБ и „България на гражданите" например водят началото си от НДСВ. ББЦ също", каза още Първанова и добави, че ако някой отвън не внесе разум в българската политика, ще се стигне до по-сериозни санкции за България.

„Единствената държава в Европа сме, в която след като едно правителство е свалено с протести и насилие, на следващите избори тази партия, която е била в основата на това правителство, получава най-много гласове. Това е абсурд - безпътица и безнадеждност за управлението на държавата", подчерта лидерът на НДСВ.

Тя бе категорична, че НДСВ е единствената партия, която е действително в центъра и не е променяла идеала си и добави, че за България е най-добре да бъде управлявана от центъра.

„България трябва да произвежда храна и да бутилира вода, а не да си продава за жълти стотинки територията. Ние няма да станем газов гигант на Европа, но можем да станем хранителен такъв", завърши тя.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

pavin

Стига смешки. Хората от АТАКА служат на този който им плати или на силния на деня.

24.09.2014 18:49:42

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.