• 30 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8270
  •  GBP / BGN 2.3108
  •  CHF / BGN 2.0301
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Нинова поздрави Борисов за решението да не експулсираме руски дипломати

Нинова поздрави Борисов за решението да не експулсираме руски дипломати

/КРОСС/ Поздравявам г-н Борисов за решението да се изчакат доказателствата, фактите и да не се експулсират руски дипломати, както и да не се отзовават наши. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова пред журналисти.

„Имаме нужда от истина, от доказателства. Имаме нужда, както той казва от запазване на канала за диалог не само между нас и Русия, между Европа и Русия. Надяваме се като председател на Съвета на ЕС, България да поеме това посредничество и да бъде мост между Европа и Русия в името на мира и спокойствието на всички народи в Европа", допълни Нинова.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Идиотския речник на Борисов няма да се промени никога. Вместо да говори за отзоваване, той говори за изгонване. Цветанов вярвал повече на Англия отколкото на аргументите на БСП, а Президентът защитавал чужди интереси. Ако и тази подлога Цветанов не бъде не прогонен, а изритан от парламента за продажност това не е вече държава а категорична колония, както впрочем бе определена от Пасков и много други.

31.03.2018 04:09:46

Анонимен

Няма място за никакви поздрави. На Бойко му се събра много, но това може да е поредния му фалшив ход. Ако се е отказал да гони руските дипломати то е от страх, от панически страх, нито от ум, още по малко от кураж.Много му се събра на клетника. Не може да си върти задника безкрайно. След празнуването на 140 г. от освобождението, след визитата на руския патриарх, след последното предупреждение на ЗАхариева, след сагата с Гинчето и оня бандит дето не си платил дълга към НАП Бойчето се реши на поредния цирк. Цецо да го играе хард, а той пак народен любимец, да оставел канали за общуване. Напълни устите на пенсиите с по 20 евро, по някой лев на полицията и пак като масло отгоре. Чакал бил доказателства, чакай на коча да му паднат ония неща. Война е това бе човече, не е като да държиш струйника. Ще опропастиш България за винаги. Кой ще те спасява от ТАйпито, Англия ли , виж малко история не се дърви като тъп селяк пред изпростялото ни племе.

30.03.2018 23:36:34

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.