• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Корнелия Нинова влиза в битката за БСП

Корнелия Нинова влиза в битката за БСП

/КРОСС/Корнелия Нинова влезе в битката за лидер на БСП. Мотивът - да промени БСП така, че да стане по-силна, уточни тя пред Нова. 

Нинова е получила и номинации от различни представителства на БСП в страната, но в същото време е получила и „съвет" да не се кандидатира с мотива да не се разпиляват гласовете на социалистите, състезанието да не изглежда разнобой, да се съсредоточат гласовете около две кандидатури и пр. Не ги приех, заяви Нинова. Всеки от състезателите има качества, смята тя.

Нинова отрече ДПС да са набелязали свой фаворит за лидерския пост в БСП.

По отношение на скандала с КТБ Нинова каза, че все повече той й изглежда субективен. Според нея четирима за хората, които трябва да разрешат проблема и това са шефът на БНБ Иван Искров, финансовият министър, министър-председателят и главният прокурор. Лошо е, че мълчат, защото това са четирите институции, които трябва да решат този въпрос. Всяко друго говорене намирам за опасно, каза още Нинова. 

С нарочна декларация социалистите от Основна партийна организация на БСП „Никола Голев" - Банско заявиха категоричната си подкрепа за кандидатурата на Корнелия Нинова за председател на БСП.

Основание за тази подкрепа им дават доказаните качества на другарката Нинова в работата й като координатор на партията за област Благоевград, член на ИБ на НС на БСП, народен представител и зам.-председател на парламентарната група на Коалиция за България.

„С активната си и принципна позиция по актуалните за обществото и държавата проблеми, с умението си да бъде диалогична и същевременно непримирима и твърда в отстояване на партийната политика, с водещата си роля в Народното събрание като депутат от Коалиция за България, с многобройните си публични изяви и контакти с местните структури на партията и редовите социалисти, тя за кратко време заслужено спечели неоспорим авторитет сред обществото и доверието на членовете на партията", категорични са социалистите от Банско. Те са уверени, че с лидерските качества, които притежава, с натрупания политически и организационен опит, Нинова би била един достоен и авторитетен ръководител на БСП. Тя има волята и силите да я изведе на водеща позиция в страната, твърдят от организация „Никола Голев" в Банско.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Стан

Лидери в БСП дал Господ. Жалкото е, че в другите партии няма равенство - има кукловод и марионетки.

14.07.2014 11:13:15

ред

Конкуренцията ражда качеството. В БСП със сигурност не липсва качество, така че няма как да бъде направен грешен избор.

14.07.2014 11:13:05

Нинова

Важното е, че се дава равен шанс на всички и че има честно съревнование. Това в другите партии никога не го е имало, няма и да го видим.

14.07.2014 11:12:57

Мая

И Нинова, и Миков, както и Стойнев, Манолова и останалите, са в пъти по-качествени от всички останали депутати на другите партии, взети заедно!

14.07.2014 11:12:45

Тиквата

А бе друго си Боко Тиквата да те разгръща тиранията си и да не дава на никой от индианците си да гъкне.

14.07.2014 11:12:36

Анонимен

Подходящ човек , тя ще изхвърли гнилоча от БСП и е единствения български политик ,които ще натика Тиквата в кьошето на позора.

14.07.2014 10:41:10

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.