• 29 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Марешки иска разпускане на парламента и президентството

Марешки иска разпускане на парламента и президентството

/КРОСС/ „Няма шанс да подкрепим искането на БСП за референдум по Истанбулската конвенция. Моето лично мнение е, че няма как да не подкрепя текстове, които се отнасят до защита правата на жените и децата и правото им на достоен живот", заяви в „Събуди се" лидерът на партия ВОЛЯ Весели Марешки.

„Искаме президентството и парламентът да се разпуснат, защото там няма реални хора, а високоплатени артисти, на които някой им пише речите. Те ги наизустяват и ги произнасят. Правим отчет на една година на президентската институция. Аз харесвам човекът Румен Радев, а не президентът Румен Радев, която хули депутатите", каза още Веселин Марешки.

По отношение на вота на недоверие той заяви, че няма как ВОЛЯ да участва в "един такъв безсмислен цирк", когато липсва алтернатива.

„В залата се видя един беззъб вот, който накрая се превърна и в циничен, защото един от депутатите на БСП каза, че разчитат на Патриотите да ги подкрепят", поясни още лидерът на ВОЛЯ.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Смешко безподобен!!!

27.01.2018 21:12:42

Анонимен

Този не е съвсем с всичкия си.

27.01.2018 16:10:34

Народното събрание е изворът на Злото.

27.01.2018 11:49:22

Анонимен

Това изказване показва как случайни и некомпетентни хора влизат в НС. От казаното излиза, че парламентът е супер - никой няма право да казва истината за него (че е некомпетентен), а друга, че трябва да бъде разпуснат, т.к. там няма реални хора, а само артисти. Ако са само артисти, как да уважаваме НС? За Конвенцията пък човекът е твърде елементарен, т.к. тя въвежда узаконено насилие над обикновените хора. Обратните правят Парад в София, а не нормалните. Явно за Марежки е важно да му плащат и да не го осъдят. Всичко друго е роля.

27.01.2018 11:21:32

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.