• 04 Юли 2024 |
  •  USD / BGN 1.8180
  •  GBP / BGN 2.3097
  •  CHF / BGN 2.0126
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

ГЕРБ няма да инициира и няма да подкрепи импийчмънт на президента

ГЕРБ няма да инициира и няма да подкрепи импийчмънт на президента

Това заяви на извънреден брифинг Томислав Дончев

/КРОСС/ „ГЕРБ няма да инициира и няма да подкрепи импийчмънт на президента Румен Радев. България няма полза от война между институциите. Няма да инвестираме в политическо противопоставяне". Това заяви на на извънреден брифинг на партията вицепремиерът Томислав Дончев, предаде БГНЕС.

Даниела Дариткова подчерта, че войната между институциите не е по инициатива на управляващата партия. „Не смятаме, че това е от полза на българските избиратели", съобщи още председателят на парламентарната група на ГЕРБ.

По отношение на постове на Корнелия Нинова от Брюксел, в които тя твърди, че ГЕРБ са предлагали на БСП коалиция, но тя е отказала, Дариткова съобщи, че управляващите никога не са предлагали съвместно правителство с левицата. „Ние винаги сме залагали на политика в интерес на хората и ще продължим в същия дух", заяви Дариткова.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ами просто е. Променете се, ако можете или се махайте- ако не можете да се промените, понеже както я карате до сега - става все по-зле. Престанете с тази война на институциите. Президентът ви казва, това което цялото общество се опитва да ви каже, ама сте глухи. И ако това е официалната ви позиция ( вероятно понеже видяхте резултата от социологическите проучвания) какво ще правите с така да го кажем - не особено умния Марков след екзалтираните му глупости?

08.02.2020 08:59:32

Анонимен

страхливци

07.02.2020 12:51:00

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.