• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 30°C

Георгиева: Очаквам обективно международно разследване

Георгиева: Очаквам обективно международно разследване

София /КРОСС/ чаквам обективно международно разследване. Това заяви пред bTV еврокомисарят за реакция при кризи Кристалина Георгиева в коментар за катастрофата на малаийзийския Боинг 777 на украинска територия.
„Голяма трагедия за близките на тези, които са загинали и първото чувство е шок за това, което се е случило. Това, което виждаме е, че вече започва нагнетяване на отношенията и тълкувания за това кой е виновен", посочи тя.
По думите й днес ще има много важно заседание на Съвета за сигурност.
"Дали то ще доведе до конструктивно отношение към тази трагедия и желание да се направи обективно международно разследване, което колкото и да е продължително, със сигурност трябва да доведе до идентифициране кой е виновен и до някакви последици.
От гледна точка на първи сигнали ние виждаме конкретни неща. Първо, затвори се небето над района, на който се воюва. Второ, воюващите страни обявиха - ние спираме военните действия, докато няма яснота по темата.
Да се надяваме, че това ще стане и че от тази огромна трагедия, като паметник за жертвите ще дойде по-добър шанс за мир. Но дали това ще е така ще зависи от ангажираността на международната общност", каза още Георгиева.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

НА ТАЯ - КУР и ШУТ в ГЪЗА, И ЗАВИНАГИ НА СМЕТИЩЕТО !

18.07.2014 22:02:30

Анонимен

Тая шантонерка къде се слага ? 5 години си чеша шутката, нищо не направи за бедстващите българи, пълни си гушата, че дори и пенсия си осигури за нищо вършената работа, А днес дори се надява да й се продължи ПАРАЗИТНИЯ ПРЕСТОЙ в Брюксел ! НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА СЕ ВГЛЕДАМЕ и в ГЕРБ, КОИ СА ТИЯ, КОГО ОБСЛУЖВАТ и КАКВО СА СВЪРШИЛИ ДОСЕГА ?! САМО КРАЖБИ и МАРОДЕРСТВАНЕ !

18.07.2014 16:02:57

Анонимен

Сталинка очаквала обективно разследване !!!!!А целокупният Български народ очаква да му изплатят помощи :за децата;за бедствията ;за да преживеят месеца и т.н.

18.07.2014 15:34:39

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.