• 01 Юли 2024 |
  •  USD / BGN 1.8270
  •  GBP / BGN 2.3108
  •  CHF / BGN 2.0301
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

CrediNet пренася потребителското кредитиране онлайн

CrediNet пренася потребителското кредитиране онлайн

/КРОСС/ Потребителското кредитиране вече премина на ново ниво със специалния продукт CrediNet, който предлага бързи онлайн кредити, изнесени изцяло в Интернет пространството.

CrediNet е продукт на MicroCredit и предлага една удобна и съвременна услуга, съобразена с индивидуалните потребности на кредитоискателите, от размер на сумите, начин, по който да бъде усвоена сумата и върната тя.

Продуктът CrediNet предлага възможност от бързи заеми на суми от 200 до 3000 лева с възможност за безлихвено връщане в срок от 30 дни, при заплащане на административна такса, или разсрочено плащане на равни месечни вноски за период от 3 до 12 месеца. За да се кандидатства за бърз заем, не се изискват поръчители или обезпечение на кредита, а единствено да се попълни онлайн формата. Разбира се, всеки потребител може да използва личните си устройства и да подаде заявление за кредит онлайн по всяко време на денонощието, а молбата му ще бъде разгледана в рамките на работното време. Одобрението се осъществява във възможно най-кратки срокове.

Получаването на заявената сума може да бъде усвоена по удобен на клиентите начин - по банков път, в един от 70-те локални офиси на MicroCredit или в обектите на EasyPay. Връщането на парите се осъществява посредством същите канали, а при възникването на какъвто и да било въпрос, компанията е създала контактен център, който обслужва клиенти посредством телефон, чат или чрез имейл.

В България все още съществува известна резервираност към дружествата, които отпускат бързи потребителски кредити, тъй като в близкото минало подобни компании са злоупотребявали с хората. Това, което потребителите и тези, които искат да се възползват от подем тип услуга, трябва да знаят, е, че законът в България оказва контрол на небанковите финансови институции. Дейността на този тип институции е свързана с част от функциите на банките. Те биват контролирани от БНБ, която поддържа онлайн регистър на всички легитимни подобни дружества и всеки, който се интересува, бързо и лесно може да го намери в Интернет.

Западните общества базират своята икономика на потреблението, а в голяма част от случаите то е по-голямо, отколкото доходите. Ето защо животът „на кредит" е понятие, на което не се слага отрицателен знак, както това се случва по нашите географски ширини. Но това е въпрос на култура и форма на финансова политика, която бавно, но с умерени и стабилни темпове започва да се прокрадва и у нас. Дали този начин на мислене и отношение към потреблението ще подобри състоянието на родната икономика, времето ще покаже, но тази тенденция успя да отстрани от пазара недобросъвестните дружества.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.