• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Москва пита: Какво точно пушат украинските генерали?

Москва пита: Какво точно пушат украинските генерали?

Русия смята новото изявление на Киев за следствие от "лустрация на мозъка"

/КРОСС/ В Министерството на отбраната на Русия нарекоха «брътвеж» и пълна глупост изявлението на съветника на украинския министър на отбраната, който заяви, че руски курсанти участват във военните действия в Саур Могила (Донецка област), предаде ТАСС.

По-рано съветникът на украинския министър на отбраната Александър Данилюк написа на страницата си във Фейсбук, че в артилерийските обстрели по позиции на украинските части в Саур Могила, са участвали курсанти от Коломенската висша артилерийска школа.
Същевременно е известно, че въпросното школо не функционира от 2008 г., припомнят от Министерството на отбраната на Руската Федерация.

«В руския език няма такива думи, с които да се определи поредната глупост на украинското военно ведомство. За да се коментира такъв брътвеж, който озвучи поредният съветник на министъра на отбраната на Украйна Валерий Гелетей, е необходимо да се потърси едно друго ведомство, което издава рецепти и поставя диагнози», заяви в петък на журналисти официалният представител на руското Министерство на отбраната.

По думите му, поредното изявление на украинкия военен съветник е доказуем резултат от провеждане на лустрация в Украйна, «когато се прочистват не само редиците на чиновниците, но и техните мозъци».

«Безспорно, хартията, а още повече интернет, ще издържат всичко, но все пак е интересно да се разбере, какво точно пушат официалните лица в Министерството на отбраната на Украйна», заявиха още от руското ведомство.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Красимир

Хей анонимния, виж тази статия в същия този сайт дето си се изходил без да искаш струва ми се. Корчинский: Ще влезем в Москва и ще превземем Кремъл Прочети цялата статия тук: http://www.cross.bg/kremul-korchinskiii-batalyoni-1434345.html#ixzz3FkYtNHbh

10.10.2014 16:54:16

Красимир

Хей анонимния ти си май от тези които са пушили някакви треви, пък е възможно и нещо по специално. Леле колко си зле. Но това твоето не е само от употреба на психотропни вещества, то е и от факта, че сигурно си завършил някой хамерикански колеж(университет) в БГ. Те там сороските даскали добре ви промиват мозъците и начерното казвате бяло.

10.10.2014 16:47:18

Анонимен

А, колко незаконни деца има Президента на "Империята на злото" ? Напоследък руската преса не спира да акцентува за низкия морал и разгулния начин на живот на човека, който с видимите и забележими забежки , и нелогични действия създава проблеми на Европейския мир и общества !?

10.10.2014 14:07:17

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.