• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 30°C

Миков: Медийните изяви по вътрешнопартийни въпроси не увеличават популярността в партията

Миков: Медийните изяви по вътрешнопартийни въпроси не увеличават популярността в партията

/КРОСС/ В БСП има хора, които смятат, че медийните изяви по вътрешнопартийни въпроси ги правят интересни за обществото и популярни в партията. Тези хора не само не са популярни в партията, но нанасят и удари върху нейното влияние, заяви на пресконференция в Плевен председателят на партията Михаил Миков, съобщиха от пресцентъра на БСП.

„Вместо днес да говорим за проблемите на хората, пълним страниците на вестниците с проблемите на един и друг деец на БСП или с вътрешнопартийни теми - които не е лошо, но на партийни форуми", коментира Миков.
Тези, които смятат медийните си изяви за най-важното, грешат, защото не чуват гласа на обикновения партиен човек. Аз искам да чуя хората, тяхното виждане за проблемите в партията", подчерта той.

„Затягаме редиците в БСП навсякъде. Предстои уточняване на членския състав, електронизация на членството. БСП ще да стане първата партия в страната с реално електронно членство, което ще подобри комуникациите вътре в нея", каза още лидерът на партията.

По думите му БСП се нуждае и от политически, и от организационни промени. „В посланията трябва да има по-голяма политическа активност, отговори на проблемите на по-голямата част от гражданите на България - социални проблеми, проблеми на ежедневието", коментира той. Моделът в партията е изчерпан и обострен от кризата и трябва да се промени, подчерта Миков.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.