• 29 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Шеф на северноирландска наркобанда, който има връзки с България, ще бъде пуснат под гаранция

Шеф на северноирландска наркобанда, който има връзки с България, ще бъде пуснат под гаранция

/КРОСС/ Шеф на северноирландска банда, занимаваща се с наркотици, който има  връзки с България, ще бъде пуснат под гаранция, постанови съд в Белфаст, пише вестник „Айриш таймс“. 

48-годишният Патрик О’Конър е обвиняван във водене на охолен живот с луксозни коли, бижута и пътувания в чужбина. Той обаче ще бъде пуснат под гаранция срещу 75 000 паунда. За целта обаче парите трябва да бъдат внесени в брой, постанови съдът.  Патрик О’Конър е обвиняван още в притежаване, укриване и присвояване на незаконно недвижимо имущество в периода август 2016 - юни 2017 година.
При операции на полицията в няколко къщи в Северна Ирландия са били иззети канабис на стойност 200 000 паунда и близо 600 000 паунда в брой. Въпреки че Патрик О’Конър не е бил в нито едно от жилищата, прокуратурата твърди, че има доказателства за неговата вина на базата на телефонни разговори.
Обвинението твърди, че той е ръководител на организирана банда и поддържа контакти със съдружници с имоти в България. След 2010 година  Патрик О’Конър исъпругата му са поръчали бижута от магазин в Белфаст на обща стойност 456 000 паунда.
Двамата карат последни модели Ауди, той си е поръчал и  BMW X5 за 66 000 паунда. В същото време от данъчните служби нямат сведени Патрик О’Конър да е работил през последната година.
ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Това е да имаш връзки с когото трябва.

29.04.2018 00:28:35

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.