• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 26°C

Павлова: ГЕРБ може да управлява и с друг премиер, а не с Бойко Борисов

Павлова: ГЕРБ може да управлява и с друг премиер, а не с Бойко Борисов

/КРОСС/ Бившият министър в правителството на ГЕРБ Лиляна Павлова не изключи възможността, ако спечели изборите ГЕРБ да управлява с друг премиер, а не с Бойко Борисов.

"Винаги съм на мнението, че всичко е възможно на този свят, но преди всичко трябва да видим как ще гласуват българските граждани и ще дадат ли на някои да има мнозинство и да състави самостоятелно правителство, ако се не получи това, може да се мисли в каквато и да е друга посока, но не трябва да предрешаваме", заяви тя, цитирана от БНР.

Според Павлова ГЕРБ и Реформаторският блок трябва да водят разговори, а не престрелки през медиите.

"Именно за това за мен е много изненадващо - изказвания, действия или декларации, които правят партии, с които сме членове на едно и също политическо семейство. Партии, с които, ако погледнем и своите програми и убеждения, излизаме и виждаме, че всъщност нямаме различия", на мнение е Павлова.

Впоследствие в позиция, изпратена до медиите, Павлова отрече твърденията и твърдо обяви, че Бойко Борисов трябва да е премиер, ако ГЕРБ спечели изборите.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Ах

Павлова, Борисов, Цветанов и Герб са самата честност! Света вода ненапита! Цъ цъ цъ, как можахме да се усъмним в тези техни качества.

24.08.2014 14:06:31

Вени

В борбата с контрабандата кабинетът "Орешарски" направи много повече, отколкото вие за 4г. Всеки ден имаше новини за огромни пратки заловени на границата. Хайде да го видим вашият велик Ало Ваньо какво може да направи!

24.08.2014 14:05:27

Реотан

Тиквите загряха, че не трябва да отстрелват евентуалните си партньори, защото като им се наложи да се подпират няма да има на кого.

24.08.2014 14:04:22

Оги

Герб имали самочувствието, че са номер едно. Учтиво обаче забравят да кажат в какво точно са номер едно.

24.08.2014 14:02:47

Пафи

Павлова, точно как служебното правителство ограничава харчовете? Като назначава пре много заместници, съветници и не знам си още какви консултанти. Ами като са негодни за тези постове да си подават оставките, а не да товарят бюджета с ненужни разходи!

24.08.2014 14:00:09

Да бе

За ГЕРБ никога не е било важно изборите да са честни. С честен вот те никога няма да са номер едно.

24.08.2014 13:59:13

Недко

Нали бяхте много велики от ГЕРБ? Как така ще водите преговори за коалиции и съвместно управление. Или сами, или нищо.

24.08.2014 13:57:36

хадес

Забравихте ли показните акции на Цветанов, без никакви резултати? Забравихте ли колко пъти Борисов променя мнението си по почти всеки национален въпрос? Забравихте ли защо беше уволнена Ана Мария Борисова? Забравихте ли, че ГЕРБ назначиха за директор на АЕЦ продавач на закуски? Забравихте ли за купените „независими” депутати и фурнаджийската лопата Яне Янев? Забравихте ли за култовия химн на МВР? Забравихте ли, че на територията на България беше извършен терористичен атентат?

24.08.2014 13:57:12

Пепо

Който и да сложите за премиер, Герб не може да управлява вие сте нефелни!

24.08.2014 13:56:40

хадес

Забравихте ли глутниците кучета по улиците ни, които стават все повече и нападат и убиват хора? Забравихте ли как на официална церемония по връчване на нобелови награди премиерът си играе с телефона си? Забравихте ли Румяна Желева? Забравихте ли как правителството на ГЕРБ започна да ремонтира мостове без конкурс и обществени поръчки? Забравихте ли, че турски фирми строят магистралите на Борисов? Забравихте ли, че месец след откриването на участъци за милиони, асфалта вече се е изронил? Забравихте ли колко хора подслушва МВР без никакви резултати?

24.08.2014 13:55:30

хадес

Забравихте ли кой държи най-много ВЕИ-та? Забравихте ли „Дюнигейт”? Забравихте ли странно забогателите ПР-ки на Мирослав Найденов? Забравихте ли как хиляди българи не успяха да гласуват на последните избори? Забравихте ли как депутати от ГЕРБ разнасяха чували с бюлетини? Забравихте ли как ГЕРБ скри Цар Киро по хотели на Витоша? Забравихте ли как ГЕРБ Пещера правеше политическа агитация сред малолетни? Забравихте ли как държавния глава показа снимка на уникалната ни природа в щата Колорадо в новогодишното си обръщение?

24.08.2014 13:54:22

Забравихте ли, как Борисов назначи за директор на

Забравихте ли, как Борисов назначи за директор на ДФ „Земеделие” лице с фалшива диплома? Забравихте ли, че Дянков обложи с лихви влоговете на вашите деца? Забравихте ли, че парите от фискалния резерв ги няма? Забравихте ли, че осъдените братя Галеви не са в затвора? Забравихте ли, че футболистите на Борисов се возеха в правителствения самолет? Забравихте ли, че КС осъди Дянков да върне парите, които беше взел от НЗОК, но тях вече ги нямаше? Забравихте ли колко болници в България фалираха?Забравихте ли как тихомълком бе вдигната пенсионната възраст? Забравихте ли съкратените от БДЖ?

24.08.2014 13:53:09

хадес

Забравихте ли телефонните разговори с Танов за Мишо Бирата? Забравихте ли, че Борисов поиска от студентите да станат овчари? Забравихте ли, че Борисов сравни българите с кучета, които трябва да се държат здраво? Забравихте ли, как арестуван с белезници се „самоуби” пред очите на полицаи? Забравихте ли, как ви обещаваха че ще излезем от кризата през 2011? Забравихте ли, как ви обещаваха, че влезем в Шенген през 2011? Забравихте ли лъжите за коледни надбавки? Забравихте ли, че в условия на криза държавата си раздаде милиони бонуси?

24.08.2014 13:51:18

хадес

Нима забравихте тези думи на Борисов? Забравихте ли, че той ви нарече „лош човешки материал”? Забравихте ли, че България беше осъдена заради своеволията на Борисов за ръководена от него акция? Забравихте ли, че Цветан Цветанов нарече лекари от Горна Оряховица „убийци на бебета”, а след това полицаи унижаваха санитари и медицински сестри? Забравихте ли как полицаи биха и унижаваха невинно семейство в Кърджали? Забравихте ли, че Борисов поиска от семейството на убито момиче да се извини на полицията?

24.08.2014 13:49:34

Анонимен

Въпиюща наглост и простотия ! Тези отрепки не могат да нахранят ВЪРЗАНО КУЧЕ, но все се натискат да управляват ! Не си направиха изводи от предишното им управление, че с тези сакати и прости хора не успяват да постигнат положителни резултати за ОБЩЕСТВОТО, НО ИЗГЛЕЖДА ИМ ХАРЕСА БЪРЗОТО ЗАБОГАТЯВАНЕ ОТ КРАЖБИТЕ и ДНЕС ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА ИМ ЦЕЛ ! ДА ГИ ПОЛЕЕМ СЪС СТУДЕНА ВОДА, НЕ СТАВАТ ЗА УПРАВЛЯВАЩИ С ТОЗИ СЪСТАВ !

24.08.2014 13:39:29

Анонимен

Да бе да.

24.08.2014 12:51:35

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.