• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Пеевски: Започвам да се чувствам като във филм

Пеевски: Започвам да се чувствам като във филм

/КРОСС/Не мога да разбера какво става, всяка седмица ме разкарват. Бях на разпит при прокурор. Това обясни депутатът от ДПС Делян Пеевски на излизане от столичното следствие, където бе призован на разпит, вероятно във връзка със сигнала на банкера Цветан Василев, че Пеевски искал да го убие. Това е вторият му разпит в рамките на десет дни. Миналият понеделник той дава показания във връзка с твърденията му, че Цветан Василев е поръчал неговото убийство.

Не ми е ясно Василев какви сигнали подава, защо не се прибере тука и прави поръчкови истории във Виена с близки негови консултанти. Няма да се учудя самата измислена проверка да се води от това лице, което споделих и на прокуратурата, каза още Пеевски без да уточнява имена. 

За сигнала до обвинителните органи съобщи по-рано зам.-главният прокурор Борислав Сарафов пред журналисти.

В понеделник австрийският вестник „Дер Щандарт" публикува статия, според която Василев е сигнализирал властите във Виена за две заплахи за убийство, получени от Пеевски. Самият народен представител още същия ден отрече информацията, посочвайки, че не поддържа отдавна никаква връзка с мажоритарния собственик на КТБ.

Започвам да се чувствам като във филм. Той мен лично не ме е заплашвал, уточни Делян Пеевски. Беше опитано да се вербува моята охрана от негови лица, преустановил съм контактите си с него, добави депутатът. 

По-рано той увери в интервю, че няма абсолютно никаква комуникация с Цветан Василев от месеци и не е пращал съобщение. 

Снимка: Булфото

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.