• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

ББЦ: Склонни сме да отстъпим от много от претенциите си към ГЕРБ

ББЦ: Склонни сме да отстъпим от много от претенциите си към ГЕРБ

/КРОСС/ "Когато стане сложно, е хубаво да се връщаме към простите истини. Водени от една такава проста истина, коалицията от партии „България без цензура" заявяваме, че сме склонни да отстъпим от много от основателните си претенции към ГЕРБ като управляваща партия в името на това България да има час по-скоро стабилно парламентарно мнозинство и работещо правителство." Това заявяват в декларация представителите на „България без цензура". 

"Нито потребителите на ток, нито земеделските производители, нито вложителите в КТБ могат още дълго да търпят царящия в управлението хаос. Още по-малко ще се съобразява с политическата суета настъпваща зима или пък падежът по външния дълг", подчертават от ББЦ.

"В тази връзка, влизайки на преговори с партия ГЕРБ, която по силата на Българската конституция е длъжна да се опита да състави правителство, завяваме, че желаем искрено бъдещето управление на страната да се ползва с възможно най-широка парламентарна подкрепа. Това ще даде сила на изпълнителната власт да предприеме тежки реформи, които са неминуеми. В същото време - повече партии, подкрепящи управлението, означава по-нисък корупционен риск и по-малка възможност една партия, коалиция или отделни депутати да рекетират бъдещето правителство", на мнение са те.

Те уверяват, че ГЕРБ ще получи подкрепата им, „въз основа на възможно най-много сходства в програмите ни, и в никакъв случай няма да чуят от нас условието: „Ще си играем с теб, но ти трябва да зарежеш лошите другарчета".

"Можем да намерим много неща, които да ни разграничават с всеки субект на политическата сцена, но нашата идея е да намерим онази формула, която ще осигури стабилно правителство. Това е най важното, защото и най-лошият мир е за предпочитане пред най-добрата война", завършват от ББЦ.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Избирател

Жалко за хората, които се подведоха и гласуваха за тия капути. Без да ни е жал за тотално изложилата се Нешка Робева.

17.10.2014 00:09:51

Анонимен

Ако мислят, че това ще бъде печелившия ход за народа, нека.

16.10.2014 18:53:17

Анонимен

Това е разумната позиция.

16.10.2014 18:21:11

Анонимен

Народа преди всичко!

16.10.2014 18:15:56

Анонимен

Ама трябва да се направи правителство в името на народа и хората искат правителство

16.10.2014 18:15:48

Анонимен

Жалък минетчия!

16.10.2014 17:51:13

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.