• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 30°C

Предстоящи събития в страната за утре, 18 октомври

Предстоящи събития в страната за утре, 18 октомври

/КРОСС/ София.
От 13.00 часа в зала „Запад" на Народно събрание преговорният екип на ГЕРБ ще проведе консултации с представители на „Атака".

София.
От 09.00 в Хотел „Метрополитън" - София ще се проведе втората по рода си Европейска регионална конференция на „Стюдънтс фор либърти" с организатор Българско либертарианско общество.

София.
От 11.00 часа в Модерен театър в София ще се проведе осмото издание на форум КЛЮЧ - Сподели промяната.

София.
От 12.00 часа на етаж 5 на Националния дворец на културата ще се състои презентация, организирана от международното изложение „Образование без граници", за руското образование, стипендиите и шансовете на живота в Русия.

София.
От 14.00 часа в градинката пред Централна баня Синдикална федерация на служителите в МВР, Синдикат на служителите в затворите в България, Съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва и Национална асоциация „Сигурност" организират протест.

София.
От 17.00 часа при пилоните на Национален дворец на културата ще започне „Парад на донорството" по повод „Европейски ден на донорството и трансплантациите".

Бургас.
От 11.30 часа в Заседателната зала на Община Бургас ще се проведе пресконференция на фондация „Искам бебе".

Видин.
От 10.00 часа в ПМГ „Екзарх Антим I", ОУ „Иван Вазов" и ОУ „Св. Климент Охридски" ще бъде даден старт на Димитровденското математическо състезание за деца. Надпреварата за възрастни ще започне в 10.30 часа в ПМГ „Екзарх Антим I".

Видин.
От 16.30 часа в Пресклуба на БТА във Видин пресконференция ще дадат организаторите на ралиспринт „ВИДА 2014"-Трети кръг на Националния шампионат с участието на около 15 състезателни екипажа (автомобили).

Казанлък.
Фестивал на ореха ще се проведе в кметството на казанлъшкото село Голямо Дряново и Народно читалище „Зора - 1901".

Плевен.
От 10.00 часа в парк „Кайлъка" Община Плевен съвместно с Българската Асоциация „Спорт за всички" ще отбележи Световния ден на интензивното ходене.

Пловдив.
От 14.00 часа в Спортната зала на Пловдивски университет ще се проведе Държавното първенство по акробатичен рокендрол.

Стара Загора.
От 11.00 часа в Общинска спортна зала „Иван Вазов" ще се проведе третото издание на „Най-ОХЛЮбимото състезание" - състезание с охлюви.

Стара Загора.
От 11.00 часа от площада пред сградата на община Стара Загора ще се състои масов крос за деца и младежи от 7 до 15-годишна възраст.

Стара Загора.
От 11.30 часа до сградата на Регионален исторически музей Стара Загора (Античната улица пред Операта) ще бъде открито третото издание на Фестивала на виното и културното наследство Августиада 2014.

Шумен.
От 10.00 часа в Спортна зала „Младост" ще се проведе Републикански турнир по спортни танци.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.