• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 29°C

„Джанго Зе“ откриват Седмия Пясъчен фестивал в Бургас

„Джанго Зе“ откриват Седмия Пясъчен фестивал в Бургас

Бургас /КРОСС/ С концерт на групата "Джанго Зе" на 3 юли от 19.00 часа ще бъде открито Седмото издание на бургаския Фестивал на пясъчните скулптури. Мястото е добре известно - Парк "Езеро" до Конната база.
От сцената в Пясъчния град ще прозвучат популярните и обичани песни на групата - "Луди жаби", "Карамба Джанго", "Сладолед № 5", "Най-красивата картина", "Твоята усмивка", "Голяма грешка" и много др.
Всички посетители на откриването ще могат да разгледат пясъчните герои безплатно.
Тазгодишното издание на бургаския Фестивал на пясъчните скулптури, при което са използвани над 4 000 тона пясък, ще покаже около 65 приказни персонажа в над 20 композиции, които ще "оживеят" от пясъка и ще правят компания в снимките на бургазлии и гости на града. Темата на фестивала тази година е "Приказки от пясък".
Тази година, наред с традиционно силното българско участие, своя талант показаха и 10 майстори на пясъчното изкуство от Норвегия, Португалия, Чехия, Белгия, Ирландия, Украйна, Латвия и Русия.
Любими детски герои от култовите анимационни филми "Ледена епоха", "Семейство Флинтстоун", "Аз, проклетникът", "Маша и Мечока", "Астерикс и Обеликс", както и тазгодишният носител на Оскар за анимация - "Замръзналото кралство", ще радват малки и големи до края на септември.
Цените на билетите отново са 1 лв. за учащи и пенсионери, 2 лв. за групово посещение и 3 лв. за възрастни. Децата и хората с увреждания ще могат да разглеждат пясъчните фигури при вход свободен.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.