• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Кубрат Пулев: Продължаваме напред!

Кубрат Пулев: Продължаваме напред!

/КРОСС/Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев се завърна в България снощи. Кобрата беше посрещнат като истински шампион. Той благодари на цяла България за подкрепата. 

"Наистина топло посрещане. Искам на първо място да благодаря на цяла България, че беше с мене", каза спортистът на летище София. Той заяви, че е здрав и че продължава да се развива и да се учи.

"Животът е едно училище и боксът също. И продължаваме напред." - каза Пулев и допълни: "Не е лесно да се бориш сам срещу една огромна империя и мафия".

Кубрат Пулев заяви, че партньорът му в мача на 15 ноември - Владимир Кличко, не уважава уважението му - нито на ринга тогава, нито сега. Защо да го уважавам?! - попита риторично Пулев. 

Кубрат Пулев не смята, че е подходил емоционално към мача, а че го е изиграл добре. 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

бобо

Така наречената кобра се оказа обикновен торен глист , май и в торните червеи има повече интелигентност . Типичен прост мутраген . Биха го като маче у дерек , нашинкия мафия , абе алонкоулу виж се на какво ниво си и тогава приказвай .

17.11.2014 15:14:22

Анонимен

Най-добрият, най-добре БИТИЯТ прошляк, нарекъл се професионален боксьор дори не се спря и огледа, за да научи - Колко е зле подготвен, неквалифициран и неинтелигентен, за да се натиска към такива световни мероприятия ! Жалко за изгубеното време и прахосаните средства на българите, хванали се на въдицата да правят калабалък на този зрелищен побой ! Който се минал - минал ?!

17.11.2014 13:28:07

Анонимен

Тоя махленски разбойник го биха като маче у дирек. Толкова непохватен , неадекватен, неподготвен и нискоинтелигентен спортист не сме имали.

17.11.2014 11:10:49

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.