• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Путин: САЩ правят всичко, за да провалят проекта "Южен поток"

Путин: САЩ правят всичко, за да провалят проекта "Южен поток"

/КРОСС/ "САЩ правят всичко, за да провалят реализацията на проекта "Южен поток" - това е обикновена конкурентна борба", заяви днес руският президент Владимир Путин.

"САЩ са ни конкуренти. Това е нормална ситуация и те правят всичко, за да се провали договорът за "Южен поток". Точно както преди много десетилетия. В това няма нищо необичайно - това е обикновена конкуренция. В хода на тази конкурентна борба се използват и политически средства", каза още Путин по време на пресконференцията след преговорите с президента на Австрия Хайнц Фишер, предава РИА Новости.

В момента САЩ имат намерение да навлезят на европейския енергиен пазар чрез продажбата на шистов газ. В тази връзка, Путин заяви, че руският газопровод във всеки случай ще бъде излезе по-евтин от доставките на шистов газ, които могат да бъдат доставени до Европа.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Пичове, вие не сте наред. Еди ни ска нещо без пари, друг почти без пари, трети е изтрещял съвсем и си говори с Путин, а най-зле е този който говори за морал и почтеност в бизнеса на САЩ. Тоя, последния е пример не за десетилетия изнудване а за генетичен брак, водещ до малоумие. Дерзайте все в този дух. Не заради руснаците, а заради такива като вас сме все още в лайната.

24.06.2014 22:30:22

Анонимен

Ами намали цените като САЩ бе, АЛАНКОЛО ! Хем си гърджав, хем гол и гладен, хем искаш да управляваш света !? Не става, защото си само една ЛИЛИПУТКА !

24.06.2014 22:23:18

Анонимен

Ами намали цените като САЩ бе, АЛАНКОЛО ! Хем си гърджав, хем гол и гладен, хем искаш да управляваш света !? Не става, защото си само една ЛИЛИПУТКА !

24.06.2014 22:23:03

Анонимен

САЩ ИСКАТ МОРАЛ И ПОЧТЕНОСТ В БИЗНЕСА, ДОКАТО РУСНАЦИТЕ и ПУТИН СА ПО-НАГЛИ И НЕПОЧТЕНИ и ОТ ЦИГАНИТЕ ! НИЕ СМЕ ПРИМЕР ЗА ДЕСЕТИЛЕТИЯ на ИЗНУДВАНЕ И УНИЩОЖАВАНЕ, ЗА ДА НИ ДЪРЖАТ В ПОДЧИНЕНИЕ И НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ. ЛЪЖАТА И ИЗМАМАТА СА ЕДНО ОТ ПОСТОЯННИТЕ ОРЪЖИЯ НА РУСИЯ. ЗАТОВА ЩЕ Е НАЙ-ДОБРЕ ТЕЗИ КИРЛИВИ,КРАДЛИВИ И ДОЛНИ СИБИРСКИ НОМАДИ ДА НИ СЕ МАХНАТ ОТ ЗЕМИТЕ...!

24.06.2014 22:19:38

Анонимен

Защо не го дават без пари?Така ще сме доволни,нали?

24.06.2014 22:09:50

Анонимен

ми направете цената 180 долара на 1000 к.м . и фсичко ще е наред , ама вие искате енергийната зависимост

24.06.2014 21:14:16

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.