• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Бойко Борисов имаше харизма на национален политик, но тя вече е отнета от Румен Радев

Бойко Борисов имаше харизма на национален политик, но тя вече е отнета от Румен Радев

/КРОСС/ „Президентът ще продължи да следва своята линия, която е линията на първата българска голяма национална фигура като политик. Г-н Радев се заяви като национален политик още преди изборите за президент и затова ги спечели, т.е. той ще продължи да обединява нацията и да изразява и разбира българските национални интереси. За съжаление, партиите прекалено много партизират и са далеч от изразяването на националния интерес. Те се концентрират върху партийните си битки и интереси и затова на този фон президентът Радев се откроява много силно". Това обяви политологът доц. Мария Пиргова в интервю за предаването „Нещо повече".

„Донякъде Бойко Борисов имаше харизма на национален политик преди да се появи президентът Радев. В момента, тази харизма на Борисов е отнета и на терена, макар със слаби правомощия като институция е президентът Радев", добави тя.

Изненадана съм от политическото развитие на Илияна Йотова, каза още политологът: „Тя за една година успя да се превърне все повече в държавник, т.е. да заема позиция в тази вицепрезидентска роля, която не е много видима в политиката. Особено впечатление ми направи изработената съвместна позиция на президента и г-жа Йотова по Истанбулската конвенция".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

ДРУГАКАТА СИ МЕЧТАЕ ДА СЛУЖИ НА РУСКИ ПОЛУШНИЦИ.

25.01.2018 14:14:04

Анонимен

Другарката Пиргова се е объркала тотално-няма никакво израстване ,няма никаква конкуренция -тези мисли ги има само в нейната глава !

25.01.2018 08:25:08

Анонимен

Другарко Пиргова Бацко не знам каква харизма има , но избранника на Кремъл е пълен въздух , скучен , безличен човек , повтарящ заучени фрази написани от други ....

24.01.2018 22:17:57

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.