• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Razer представи Cortex

 Razer представи Cortex

/КРОСС/ Razer, компанията доставяща висококачествен геймърски хардуер и периферия, засилва присъствието си в бизнеса с доставянето на приложения.
Компанията представи Razer Cortex, програма от типа all-in-one, която улеснява ежедневието на всеки самоуважаващ се геймър - от записа и споделянето на игрови сесии до търсенето на най-изгодните сделки за закупуването на игри от набор от магазини.
"В качеството си на геймърски нервен център, Razer Cortex ви предоставя достъп до внушителен арсенал от инструменти, които ви помагат да поемете контрол над вашите геймърски приключения. Чрез комбинирането на търсенето в Мрежата за най-изгодните сделки за видеоигри, подобряване на вашето PC в играта, до запис и споделяне на геймплей моменти във Facebook и YouTube, и дори съграняването на запазения ви прогрес в игрите в облака. Cortex е безплатния универсален софтуер, който ви предоставя възможно най-доброто геймърско изживяване", пишат хората от Razer на страницата на Cortex.
Търсенето за най-изгодни сделки е в набор от магазини, сред които Amazon, GamersGate, GameStop, GOG.com, Green Man Gaming, Origin и Steam. Освен това, приложението предоставя и други полезни функции в това отношение, като например да създадете списък с игри, които ви интересуват и когато цената на някоя от тях бъде намалена в някой от магазините, вие ще бъдете уведомени за това своевременно.
Официалната премиера на Cortex ще се състои на 10.09.2014г., а дотогава може да се запишете получаването на право на ранен достъп до софтуерния пакет. Приложението идва за платформите на Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1., пише kaldata.com.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.