• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 30°C

Рогозин: САЩ посочиха виновниците още преди старта на разследването

Рогозин: САЩ посочиха виновниците още преди старта на разследването

/КРОСС/ Още преди началото на разследването на катастрофата на боинга Белият дом установи кой точно е виновен, коментира вицепремиерът на Русия Дмитрий Рогозин.
"Белият дом още преди началото на разследването определи кой точно е виновен. Преди това по същия начин Белия дом установи, че Саддам е имал оръжия за масово унищожение", написа в своя Twitter Рогозин.
По-рано заместник-министърът на отбраната Анатолий Антонов с 10 въпроса към официалното ръководството на въоръжените сили на Украйна предложи Киев да представи на международната общност отчет за авиационните ракети, които са на въоръжение в Украйна, и ракетите за ПВО, за да могат експертите да определят с коя система е бил свален малайзийският самолет.
Той отбеляза също, че редица изявления от политици от Запада за самолетната катастрофа са продължение на информационната война, която се води срещу Русия.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

И по същия начин 5 минути след врязването на самолетите в небостъргачите, вече знаеха кой е виновен. След 3-4 години ще излезе информация в която ще се хвалят колко майсторски са ни преметнали, за да си постигнат целта. Цел записана и на жалките им зелени хартийки.

19.07.2014 20:19:39

Анонимен

Избърши си слюнката от монитора, трезвенико :) Ще му угаснат пикселите от зловонното ти красноречие ,)

19.07.2014 14:46:40

Анонимен

Тоя АЛКОХОЛИЗИРАН ТЪПАК - Рогозин, да вземе да пита господаря си/Путин/ защо САЩ разгромиха Ирак и да спре да ги блещи глупостите, че вече досажда ! Петролната борса в €, която искаше Лилипутин да заформи е в основата ..., но трябваше и той да го отнесе, а не само Саддам ...!

19.07.2014 13:45:39

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.