• 29 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Русия се завръща към старите ценности

Русия се завръща към старите ценности

/КРОСС/ В Държавната Дума на Руската Федерация започна събиране на подписи за внасяне на изменения в Конституцията, предаде ИТАР-ТАСС.

Поправките имат за цел да бъде вдигната забраната в Русия на държавна идеология и за ограничаване на приоритета на международното право над руските граждани.
Както вече съобщиха руските медии, на 27 септември в няколко града на Русия ще се състоят митинги „Антимайдан", на които ще бъде обявено за необходимостта от борбата с националните предатели в структурите на властта и медиите.

На 27 септември организация „Национално-освободително движение" (НОД) подаде заявка за провеждане на акция за солидарност с руската власт. Нейните участници планират да изразят несъгласието си с американските ценности и да поискат връщане на държавна идеология в страната.
На сайта на НОД са посочени 200 населени пункта, където привържениците на суверенитета на Русия ще заявят подкрепата си към политиката на Владимир Путин. В големите градове, включително в Москва митингите ще преминат с участие на около 500 души. Това съобщи един от организаторите на „Антимайдана" Василий Веселков. По думите му, заявки за участие са заявили различни политически партии, в това число КПРФ и „Единна Русия".

Веселов поясни, че втората задача на акцията е, призив към всенароден референдум за изменения в Конституцията. Автор на поправките е депутат от Държавната Дума Евгений Фьодоров (партия „Единна Русия"). Като цяло, поправките са готови, остава да бъдат събрани подписите.

Тази идея подкрепиха и участниците в младежкия форум „Селигер-2014". В резолюцията на форума се казва, че въпросните поправки ще „възстановят историческата справедливост и ще позволят изграждане на основи, на които е била построена някога най-голямата държава в света, създала една от най-великите цивилизации с уникални паметници на културата, литературата, изкуствата и с велики научни открития в различни области на човешкия живот".

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

rkrasi

Има някои неграмотни личности, които леят глупости само и само да изпълнят сороските указания които са получили. Не само, че не могат да пишат но и излиза от цапаниците им, че им липсват елементарни знания в различни сфери на историята, науката и техниката. Много жалко но факт. И след това стават "специалисти" в различни области на родната икономика и политика и ни забутват все по - надолу и надолу.

21.09.2014 21:51:03

Анонимен

боже колко си прост

21.09.2014 21:41:08

Анонимен

Ама като са рекли да се връщат, да не вземат да се спрат , да вървят дълго, дълго и се отдалечат от нас, колкото се може, повече ! От Робовладелския строй, да се върнат в първобитно - общинния строй, там си имат запазено, тяхното си място ...!!!

21.09.2014 12:56:28

югра

империе на злото това са малките държави на воршавский договор за щото си предатели

20.09.2014 20:46:58

Анонимен

придатели никъди не ги обичат при господ да дойдиш на чало ти се исписва империя на зло това си предателе

20.09.2014 20:44:25

Анонимен

Човек докато е жив все се учи ! Сега научавам, че "Империята на злото" била най-голямата държава, с много открития, с много произведения на изкуствата/писани предимно в Париж/ и т.н., и т.н. ! Пропускат да добавят колко милиона интелигенция са избили в СССР и Европейските соц. държави - много,много...! Ще бъде най-справедливо, ако БОГ изпрати една нелечима ЧУМА, ЧЕ ДА ГИ ПООРЕДИ /ама тея мръсниците/ и светът да се поуспокои !

20.09.2014 20:01:41

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.