• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 30°C

Руското Министерство на отбраната изчисли, откъде може да е бил ударен Boeing 777

Руското Министерство на отбраната изчисли, откъде може да е бил ударен Boeing 777

/КРОСС/ Министерството на отбраната на Русия е засякло работата на украинска радиолокационна станция в деня на катастрофата на малайзийския самолет и е изчислило населените места в Украйна откъдето е могъл да бъде свален пътническият самолет, съобщиха от пресслужбата на ведомството, предаде ИТАР-ТАСС.

Както уточнява ведомството, маршрутът на самолета и мястото на катастрофата попадат в зоната на поразяване на две украински батареи със зенитно-ракетен комплекс с далечен обсег на действие и три батареи със зенитно-ракетния комплекс със среден обсег на действие „Бук-М1".

Напомняме, че пътнически самолет Боинг 777 на малайзийските авиолинии падна на територията на Украйна на 52 км от руската граница, няма оцелели пътници.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

До Червен "SIN", виж този материал, ако си толко син, а не червен син, ще знаеш достатъчно английски за да разбереш какво се говори в двете видеа: Хванити в стъпка! Как Украйна се опитва да "Набеди Русия" за свалянето на малайзийския "Боинг 777" Видео доказателството качено в Ютюб ден преди инцидента! БОМБА: Малайзийския "Боинг 777" е бил умишлено? отклонен към украинския район на военни действия ... http://www.epochtimes-bg.com/201403/14060620.html

18.07.2014 17:05:08

ZIN

Ти наясно ли си как се сваля самолет ! Путин не ти е виновен за мисленето, просто са ти промили мозъка. И не коментирай повече в областта на ПВО !

18.07.2014 14:19:15

Sin

Късно е за тези спекулативни лъжи. Руските сепаратисти са свалили самолета, те се и издадоха на всичко отгоре. Не се знае дали е от неграмотност или нарочно, но това няма значение. Фактът доказва, че Путин работи директно против мира. Което беше известно, но сега е и доказано.

18.07.2014 13:59:56

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.