• 29 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8270
  •  GBP / BGN 2.3108
  •  CHF / BGN 2.0301
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Свършиха билетите за сектори А и В за трите мача на Лудогорец

Свършиха билетите за сектори А и В за трите мача на Лудогорец

София /КРОСС/ Билетите за сектори А и В за трите мача на Лудогорец в Шампионската лига свършиха. Само 30 минути след отварянето на всички каси в София и България, пропуските за най-конвертируемите сектори на Националния стадион се изчерпаха, съобщава Gong.bg.
Припомняме, че лок 32 в сектор В бе затворен от УЕФА и логично за него не се предлагат билети. Друга част от сектора пък бе разпределена предварително за притежателите на клубни карти на Лудогорец и различните фенклубове в България. Въпреки това, солидна бройка пропуски бе пусната в продажба, но много бързо бе изчерпана.
Същото се отнася и за талоните в сектор А, които са и най-скъпи. В момента се предлагат пропуски за сектори Б и Г, като интересът продължава да бъде изключително сериозен и съществува вариант и двата най-големи сектора на Националния стадион да бъдат продадени, ако не до края на деня, то поне в рамките на 72 часа.
Все още има билети за сектори "Лъвчетата", които са клетките, свързващи централните сектори с тези зад вратите.
Ръководството на шампионите днес пусна в продажба пакетните билети за трите мача. По всичко личи, че срещу Реал Мадрид, Базел и Ливърпул Националния стадион "Васил Левски" ще бъде препълнен.
Ако все пак останат някакви талони за индивидуална продажба, те ще бъдат пуснати на 25 септември, като ще са само за битката с европейския клубен шампион на 1 октомври. За другите мачове ще се продават малко преди началото им, ако има останали бройки.
Цените на билетите са както следва:

До 25 септември ще бъдат продавани само споменатите пакети с 5% отстъпка и едва тогава започва единичната продажба на билети за първия мач с Реал Мадрид. Така за трите мача в сектор А ще се влиза за 256,50 лв., в сектор В за 194,75 лв., а в секторите В и Г за по 147,25 лв. при покупка на пакетни пропуски.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.