• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

"Дер Щандарт": Борисов организира завръщането си

"Дер Щандарт": Борисов организира завръщането си

/КРОСС/ Австрийският вестник "Дер Щандарт" помества статия под заглавие "Българският експремиер Борисов организира завръщането си".

Едва от две седмици на власт, новото преходно правителство на България е одумвано най-вече заради уволненията: на петима областни управители, на директора на митниците, на ръководствата на важни европейски програми и на държавни енергийни предприятия, пише авторът на статията Маркус Бернат.

Той припомня и бързото оттегляне на определената за министър на изборите Красимира Медарова, обвинена в твърде голяма близост с ГЕРБ.

Твърди се, че Борисов поставя под натиск държавния глава, надявайки се да си осигури завръщане във властта на парламентарните избори на 5-и октомври. Признак за това, че експремиерът се опитва да заложи основите за бъдещото си правителство, е смяната на върха на Агенция "Митници", отбелязва "Дер Щандарт", цитиран от БНР.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

ханко

Къде тръгна да се връщаш бе, мутроо! Тикво, ти си готов за лудницата, щом мислиш, че някой те иска за премиер! Крадеше и с гъза си, а сега го играеш божикравичка, копеле недоносено! Само да ми се появиш пак като премиер, отивам и почвам да вадя жълтите павета с лост кози крак, нататък си знаеш...

19.08.2014 16:54:54

джо

Комунист до преди два месеца стана премиер, назначен също от комунист отпреди 25 години. На довчерашният комунист се радват всички посерковци който опикаха паветата пред НС, даже се снимат са спомен с него. Друг комунист, който продължава да си пази членската книжка се прави на десен демократ и се снима с бившата комсомолска секретарка от бившата ГДР. Много съм объркан, не зная вие как сте ?

19.08.2014 16:46:33

Анонимен420

Само да кажа какво ще последва, ако Бойко Тиквата се завърне на власт. Ще го екзекутираме с камъни на третия ден. Не се бутай между шамарите, мутро!

19.08.2014 16:39:18

Енчев

Тиквата е решил да ни изтреби с глад, гадината. Трябва да спрем да се надяваме на Господ или Сретен и сами да направим нещо. Времето за протест е сега, не след изборите! Долу ГРОБ!

19.08.2014 16:34:53

Анонимен

Що бе ? Лошо ли е ?

19.08.2014 15:53:59

Анонимен

Този, дето хората го изгониха заради некъдърност с камъни пак точи лиги за власт! Ако има мнозинство, значи българите са или много много прости, или мазохисти...и тогава да не реват, че и малкото останали млади хора тук ще избягат в чужбина. Мястото на мутрите и калинките е в затвора. А не да управляват отново през телевизорите.

19.08.2014 13:12:26

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.