• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 26°C

Сидеров: Поведението на Плевнелиев е крайно инфантилно и недопустимо

Сидеров: Поведението на Плевнелиев е крайно инфантилно и недопустимо

София /КРОСС/ Лидерът на "Атака" Волен Сидеров окачестви като недопустимо поведение, изказването на президента, в което той нарича Русия агресивна и националистическа, а сепаратистите ползват терористични похвати.
„Това доказва, че г-н Плевнелиев е несамостоятелна фигура, той не разсъждава и не действа като нормален и достоен държавен глава. Категорично е недопустимо подобно произнасяне в момента, ако се имат предвид събитията с малайзийския самолет, в момента, в който още дори следствието не е започнало пълноценно и международните разследващи органи не са допуснати все още от украинските власти до мястото на инцидента, да скачаш с подобни обидни, и бих казал, махленски нападки е крайно инфантилно и недопустимо поведение", заяви Сидеров. Той подчерта, че Плевнелиев се е разкрил като марионетка на Вашингтон и това васално поведение на нашите държавници води само до спад и все по-голямо задълбочаване на колониалното ни робство.
Относно нежеланието на Плевнелиев да даде конкретни отговори за състава на служебното правителство, Сидеров коментира, че отговора се бави, защото очевидно президента още не е получил инструкциите си от американското, израелското и турското посолство, откъдето го водят на каишка.
Лидерът на националистите добави, че служебният кабинет трябва да има силен обществен контрол и припомни, че "Атака" е настоявала да присъства на заседанията на кабинета на служебния премиер Марин Райков, но не е допусната с една абсолютно противозаконова проява на службите за сигурност. Сидеров припомни, че служебното правителство на Марин Райков,е започнало да променя собственост, прокарани са сделки, и накрая министъра на външните работи и министър-председател Марин Райков е назначил себе си за посланик в Рим. „Връх на перверзията на конфликт на интереси и въобще на шуробаджанащината. Този кабинет ще е същия, тъй като Плевнелиев е абсолютна марионетка на олигархични кръгове, които силно искат да се върнат във властта, както бяха по време на ГЕРБ, за да помпат печалби от поръчки", заключи Сидеров.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Те /онези/,Му рекли да пръцне ,То се оакало.

22.07.2014 08:12:48

Смърт на фашизма!!!

Украинци - фашистки убийци. След Чернобил, от които всеки ден у нас умират хора от рак, сега стрелят по граждански самолети и убиват стотици невинни. Ами то като им разрешиха на мейдановци да стрелят по хора, вече нямат спиране. Такъв е фашизмът - варварски и дивашки ! И както и преди Втората световна е подкрепян от САЩ...

21.07.2014 18:26:32

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.