• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 29°C

Сидеров: Българският народ не иска да враждува с Русия

Сидеров: Българският народ не иска да враждува с Русия

/КРОСС/ Лидерът на "Атака" Волен Сидеров, стотици симпатизанти и членове на партията присъстваха на 11-я събор на приятели на Русия на яз. „Копринка" край Казанлък.

Националистът бе посрещнат с цветя и братски прегръдки от русофили, които го поздравяваха за позицията на "Атака" спрямо Русия. Присъстващите на събора заявиха, че Сидеров е последната им надежда в борбата с американския натиск и агресия. Те го поздравиха и благодариха за смелостта и доблестта единствен да се изправи срещу всички, и да заяви открито позицията си за Русия и за руските проекти у нас. Русофилите бяха категорични в своята твърда подкрепа за Сидеров в борбата му за християнските ценности и провославието, съобщават от пресцентъра на партията.

От своя страна лидерът на "Атака" заяви, че българският народ не иска да враждува с Русия. „Затова ние сме тук, за да кажем, че не искаме санкции срещу Руската федерация, не искаме да ни вкарват във война срещу нашите братя-освободители, а искаме културно икономическо сътрудничество с тях. И тъй като ще трябва да избираме, каквото и да правим, не можем да избягаме от политическата реалност, ние трябва да направим така, че на власт да дойде правителство, което не да ни вкарва във война с Русия, а да каже ясно - не искаме санкции, няма да изпълняваме наредбите на САЩ, няма да ставаме пионки на Вашингтон", добави Сидеров.

Лидерът на "Атака" се обяви против американските военни бази у нас и заяви, че в България трябва да бъде избрано правителство, което да развали договора за базите.

„Това повече не трябва да се случва, ние трябва да се събудим, да се вземем в ръце и да кажем ясно, че най-после в България властта трябва да се даде в ръцете на тези, които ще кажат ясно - ние следваме своя интерес, а нашият интерес: да построим „Белене", да направим „Южен поток"; да търгуваме с Русия; да свалим санкциите и да разширим нашите връзки с Русия; да вкараме инвестиции от Русия, от Китай и от други държави, които имат тази готовност, искат да го направят, но поради натиск отвън, българските управници не го правят досега. От това страда българският народ, от това ние ставаме по-бедни, България става по-бедна и живеем много по-зле.", допълни Сидеров.

Той заяви, че ние никога няма да забравим, че Русия е проляла кръвта си за нас и надеждата за България сега е в руската сила.

Сидеров призова българите да се включат в подписката, организирана от "Атака" срещу американските бази, за да се предизвика референдум за членството на България в НАТО.

Сидеров заяви, че иска българите да живеят достойно и да добруват. „Аз не искам власт, искам България да живее добре и всеки един българин да живее добре. И когато видя това, ще бъда щастлив, защото това е смисълът на живота на всеки един общественик. Властта се дава, за да работиш за народа", бе категоричен Сидеров.

"Битката на "Атака" е битката за България", завърши Сидеров.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Малин Кръстев

Браво Волене мачкай герберастите и останалите колониални партии, покажи им, че единственото бъдеще на България е с Русия! Ванга е предсказала, че правилният път е с Русия!

15.09.2014 12:42:28

Малин Кръстев

Браво Волене мачкай герберастите и останалите колониални партии, покажи им, че единственото бъдеще на България е с Русия! Ванга е предсказала, че правилният път е с Русия!

15.09.2014 12:42:04

Анонимен

Този ПОМИЯР - Волен Сидеров преди години ВЪЗТОРЖЕНО ПРИЗОВАВАШЕ ДА ОСВОБОДИМ ОТ НАРЯД ...- "АЛЬОША"/пловдивски/ ! Днес този кретен, напълнил ГУШАТА с РУБЛИ, ще се задави да крещи за една пропаднала КАУЗА - Русия та Русия ! Истината е, че ние от 1879 год. до днес оставаме една забатачена територия, чийто народ мизерува, воден от ГЛУТНИЦА РУБЛАДЖИИ като ТОЗИ МОШЕНИК ! ИЗХВЪРЛЕТЕ ГО В КАНАЛИЗАЦИЯТА ТОЗИ МИЗЕРНИК, БЕЗ НАЦИОНАЛНО ДОСТОЙНСТВО !

14.09.2014 17:06:05

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.