• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Симеонов: Не оспорваме правото на ГЕРБ да определи състава на бъдещия кабинет

Симеонов: Не оспорваме правото на ГЕРБ да определи състава на бъдещия кабинет

София /КРОСС/ Удовлетворени сме от големия брой съвпадения на позиции относно проблемите, пред които е изправена страната. Това изцяло съвпада с нашите предизборни ангажименти - да се опитаме да поставим разговорите за бъдещото на България на основата на една предварително написана програма. Това заяви след края на преговорите с ГЕРБ лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

Симеонов заяви, че за Патриотичния фронт не е толкова важно какви ще бъдат личностите на отделните министри, а какво ще бъде възложено да се изпълнява за решаването на тези проблеми.
Вече сме обединени от това. Не оспорваме правото на първата политическа сила сама да определя състава на бъдещото правителство. Ако бъдем поканени да включим специалисти, ще го направим и напълно ще поемем отговорността. Готови сме да споделим тази отговорност, допълни Симеонов.
Той каза още, че по време на днешните консултации са разгледани само 18-те приоритета на ГЕРБ, тъй като не е имало време да се разгледат основните приоритети в програмата на Патриотичния фронт.

От своя страна лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов заяви, че разговорите между двете политически сили ще продължат. Това е една добра първа крачка.
Консултациите бяха на база 18-те приоритета на ГЕРБ за управление на страната. По 14 намерихме общи позиции. Искам да подчертая, че две от нещата е темата за еврочленството на Турция - ако се стигне до коалиция и общо управление, въпросът ще бъде подложен на референдум. Втората тема е за нелегалната емиграция. Стигнахме до общо мнение, че трябва да бъде изградена ограда по цялата граница, подчерта той и добави, че предстои във втора среща да обсъдят програмата, която Патриотичният фронт е представил.

Снимка: Булфото, всички права запазени

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Столовете, на които стоят преговарящите от ГЕРБ и ДС-МВРо+нФСБ показват ясно произхода (инвентарните номера на съответните ДС-агенти) и що за 25-годишна е "промяната" в България: http://video.media.bgnes.com/video.cache/w480h272r768/video13/b6a6882dcdf6a7e8159fbaeb88ecf309.mp4

17.10.2014 09:56:29

Анонимен

Този цървул с дисагите се неразделя......на пазар.

17.10.2014 07:39:43

Спеца

Валерка , Валерка , като те слушах как плюеше Борисов преди 40 дена , помислих че си втасал за политик!Но....ти като дете на Атака и ГЕРБ /така стана Председател на Общинския Съвет в Бургас / , та като законно дете на Волен и Бойко , не можеш да надскочиш боя си !Оказа се че си същия лъжлив келеш като Волен и Бойко!Сега ще видиш как ще се търкулиш в дерето заедно с Борисов и неговото "управление" !

16.10.2014 20:03:57

Анонимен

ДС-Паричният фронт, особенно ДС-МВРо, ВСИЧКИТЕ са пропагандно-манипулационни медийни и улични клоуни, които нямат НИКАКВА квалификация и са с ниско образование (псевдо-университетите за платени дипломи в Търново и Благоевград, вкл. Каракачанов, който е учил в търновския, но като номенклатурен наследник и млад ДС-агент е получил съмнителна диплома от СУ)! И ранно пенсионирани милиционери и фатмаци, от които ГЕРБ си имат на талази! А съставянето на кабинет от неквалифицирани лявопопулистки ДС-агенти и фатмаци на московско-белградска копанка ще е най-малкото международен скандал, поставящ под съмнение дясната ориентация на бившата БКП и ДС мутра Боко! Отделно данъкопладците ще трябва да плащат солено за далаверите и "обучението" с министерска заплата на тия червени некадърници и тунеядци!

16.10.2014 19:30:10

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.