• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 26°C

Ангел Славчев: Парите идваха от КОЙ

Ангел Славчев: Парите идваха от КОЙ

/КРОСС/ „Аз бях човекът, който легитимира Бареков в публичното пространство след протестите миналата година, за което нося вина, тъй като той е изключителен манипулатор. Това блесна след евроизборите. Разочарован съм от фалша и лъжите", заяви напусналият „България без цензура" зам.-председател на партията Ангел Славчев в интервю за БТВ.

„Има опасност за мен, за моята сигурност и за семейството ми", посочи Славчев и допълни: „Познавам маниера на работа на г-н Бареков, има случаи, когато изпраща здрави момчета да посъветват други момчета. Заплахите му са наставления и препоръки, а не директни заплахи".

Бившият вече зам.-председател на ББЦ показа и SMS от евродепутата със съдържание: „Тъпо е да влизаш в авантюри = 0".

Славчев обясни, че е дал показания, които са заверени при нотариус и са изпратени в чужбина. „Всичко, което видях по време на изборите, са неща, от които се възмущава цялата страна", каза той и призова: „Когато влезем в съдебната зала, да дойдат камери на всички телевизии, да сложат детектор на лъжата и да започнат да ни разпитват".

Ангел Славчев преповтори тезата от отвореното си писмо - че Делян Пеевски е реалният председател на ББЦ, а секретарят Стефан Кенов, който гради структурите, е близък до ДПС. На въпроса откъде идват парите за партията, той отговори „От КОЙ".

Той подчерта, че не е вземал пари от Николай Бареков и свързани с него фирми - договорът му с No Frame Media за предаването „Граждански контрол" по TV7 бил подписан преди лидерът на ББЦ „по неведоми пътища" да придобие продуцентската компания.

Въпреки това, Славчев отказа да каже колко пари е получавал, защото бил управител в собствената си фирма и в договора му е имало клаузи за конфиденциалност. Тезата на ББЦ е, че след като се е разделил с голямата си заплата, той е охладнял към идеите на партията.

Секретарят на ББЦ Стефан Кенов се включи в предаването и обяви, че никога не се е виждал с Делян Пеевски, заедно с баща си Георги Кенов са били в НДСВ. Понастоящем Кенов-старши е кмет на Сунгурларе от ДПС, но е избиран мажоритарно и не е следвал политиката на партийното ръководството.

„Ангел е one man show, той е егоцентрик, никой не стои зад него", заяви Кенов, като допълни, че известният февруарски протестиращ бил посочен от Николай Бареков за зам.-председател на ББЦ. По думите на секретаря, Славчев се опитвал да имитира Бареков и затова бил обект на присмех вътре в младата политическа сила.
„Граждански контрол" е една фирмичка", подчерта Стефан Кенов.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Стефан

Като гледам колко е ядосан Бареков, май Славчев е прав за всичко, което е казал и лидера на ББЦ усеща, че ще изгуби дори и платения си електорат, а какво остава за хората, които е заблудил

21.07.2014 18:07:33

Емил

Ники май трябва да напише книга и да я озаглави - " Как да бъдеш лъжлива подлога"

21.07.2014 18:07:23

Цеци

Ако има поне малко останало чувство за чест у Бареков, то той трябва да напусне също партията си и политиката

21.07.2014 18:07:13

Тони

Ще бъде много добра новина за България, ако тази партия се разпадне. На никой не са нужни слуги на Пеевски

21.07.2014 18:07:03

Алек

Ами сега с какво ще излъже народа лидера на тази псевдопартия ББЦ?

21.07.2014 18:06:52

Марин

Май май ББЦ няма да успее да участва на изборите, както е тръгнало

21.07.2014 18:06:42

Бошето

След като членовете на партията му започнаха да се отказват от него, Николайчо да се приготви да се случи същото с избирателите му

21.07.2014 18:06:31

Весо

Няма нормален човек, който да вярва и да стои в партията на този лъжец Бареков

21.07.2014 18:06:19

Пламен

За пореден път се доказва, че Бареков е просто една марионетка и фигурант

21.07.2014 18:06:06

Стоян

Хората на Бареков започват да напускат потъващия му кораб

21.07.2014 18:05:47

Анонимен

Ами онзи УХИЛЕН КЛОУН, пардон КРАДЕЦ - СТЕФЧО СОФИЯНСКИ, КАКВА ПЛАТФОРМА ЩЕ РАЗГЪНЕ ? КАК СЕ ОГРАБВА СТОЛИЧНОТО НАСЕЛЕНИЕ, КАК СЕ СКЛЮЧВАТ НЕИЗГОДНИ КОНЦЕСИИ/"Софийска вода"/, КАК СЕ ГУШКАТ ХУБАВИ ЗАВОДИ и ХОТЕЛИ и Т.Н., ии Т.Н. ? ТАЗИ ГЛУТНИЦА НИ Е ПОЗНАТА, ТЯ СЕ ПОВТАРЯ, ТАКИВА ВЕЧЕ МИНАХА ! ДРУГИ, НОВИ ХОРА ТРЯБВА ДА ДОЙДАТ, А ТЕЗИ СА ЗА ЗАТВОРА ...!

21.07.2014 11:34:09

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.