• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 26°C

Приключиха снимките на седмата част на „Бързи и яростни"

Приключиха снимките на седмата част на „Бързи и яростни"

/КРОСС/ Приключиха снимките на седмата част на „Бързи и яростни". Екипът на филма обяви финала на снимките на официалната страницата на проекта във Фейсбук.
"Днес завършихме снимките на продължението на филма „Бързи и яростни" и бихме искали да благодарим за подкрепата на всички фенове на филма. По време на снимките чувствахме вашата любов и подкрепата на зрителя. Благодарение на вас направихме това, което направихме.
Беше много тежък момент, когато всички ние не знаехме какво да правим по-нататък. Ние ви послушахме какво да правим по-нататък. Именно вие ни вдъхновихте да продължим снимките и да направим седмата част още по-добра, отколкото бе замислена предварително.
Целият снимачен екип вече е едно семейство, защото в продължение на 15 години ние сме почти всеки ден заедно. От началото на снимките Вин Дизел е нашият лидер. Когато миналата година бяхме принудени да спрем снимките, Вин ни събра и ни убеди, че трябва да продължим напред с оптимизъм.
Първият филм е заснет по улиците на Лос Анджелис. В седмата част на „Бързи и яростни" решихме да се върнем към този град. И това е особено важно за тези, които се снимат още от самото начало на поредицата.
Нашето семейство е голямо и силно. Но сега то никога няма да бъде пълно без Пол Уокър. Създавайки „Бързи и яростни" 7 бихме искали той да стане в най-добрия за вас и най-добрия за Пол. Смятаме, че ни се получи.
Благодарим ти за това, което направи за нас, Пол. И без теб „Бързи и яростни"7 не би се получил", пишат от екипа.
Световната премиера на седмата част на лентата ще бъде на 3 април следващата година.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.