• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 29°C

Предстоящи събития

Предстоящи събития

/КРОСС/***

София.

По покана на президента Росен Плевнелиев на официално посещение в България ще бъде президентът на Република Молдова Николае Тимофти. В 15.30 часа президентите Плевнелиев и Тимофти ще дадат съвместна пресконференция.

***

София.

От 9.00 часа в Централния военен клуб заместник-министърът на отбраната Иван Иванов ще участва в ежегодния семинар на Центъра за изследване, изграждане и усъвършенстване на способности на НАТО за управление на кризи и реагиране при бедствия, който ще се проведе от 1 до 3 юли. Темата е „Взаимодействие между ведомствата при управление на кризи и реагиране при бедствия".

***

София.

От 11.00 часа в Областен информационен център - София (бул. „Витоша" 99) екипът на Областен информационен център София-град и София-област за популяризиране на Кохезионната политика в България (ОИЦ - София) ще дадат пресконференция.

***

София.

От 11.00 часа в Национален пресклуб БТА Инициатива „Граждани за устойчиво развитие" и други граждански организации ще дадат пресконференция на тема: „SOS за Сердика! ДАНС незабавно да спре незаконния строеж на Лъвов мост и „законното" заличаване на 22 века от националната ни памет".

***

София.

От 12.00 часа в двора на Министерството на земеделието и храните министърът на земеделието и храните проф. Димитър Греков и управителят на фондация „Биоселена" д-р Стоилко Апостолов ще открият първото от серия кулинарни събития по проекта „За Балкана и хората".

***

София.

От 16.30 часа в БТПП ще се състои среща на Евроклуба към Българската търговско-промишлена палата по случай поемането на председателството на Съвета на Европейския съюз от Република Италия от 1 юли 2014 година.

***

София.

От 16.50 часа председателят на Народното събрание Михаил Миков ще се срещне с президента на Република Молдова Николае Тимофти.

***

София.

От 17.00 часа в Градската градина в София (на мястото на бившия Мавзолей) ще се състои заключителният концерт от кампанията „Споделяме МУЗИКА, ЕМОЦИЯ, КУЛТУРА".

***

София.

От 17.30 до 19.30 часа в сградата на кметството на село Световрачене, ет. 2, заместник-кметът на Столична община Ирина Савина и екипът й ще проведат среща с жителите на селата Чепинци, Световрачене и Негован.

***

София.

От 20.00 часа в зала „Света София" в сградата на парламента на пл. „Княз Александър Първи" № 1 хорът на Колежа по изкуствата на Намибия ще изнесе концерт „Африкански гласове".

***

Бургас.

От 21.00 часа на открита сцена „Охлюва" ще бъде открита инициативата „Кино под звездите".

***

Варна

От 10.00 часа в сградата на БЧК - Варна на ул. „Братя Шкорпил" 3 ще се проведе пресконференция на Областния съвет на БЧК - Варна на тема: „Оказаната помощ от страна на БЧК на пострадалите в р-н Аспарухово от 19 юни до момента и последващите ни действия за преодоляване на кризата".

***

Каварна.

В град Каварна се организира посрещане на празника на светите безсребреници Козма и Дамян.

***

Плевен.

От 12.00 часа в Пресклуб на БТА - Плевен ще се състои пресконференция на депутата Владислав Николов и областното и общинско ръководство на ГЕРБ - Плевен.

***

Пловдив.

От 11.00 часа в регионалния клуб на БТА в град Пловдив членът на Изпълнителния съвет на АБВ Румен Петков, членовете на Националния съвет на АБВ доц. Георги Паскалев и Нина Найденова и членът на Контролния съвет на АБВ Володя Карамитев ще дадат пресконференция.

***

Разград.

От 10.00 часа ще се проведе турнир по футбол на малки врати за служители на ОДМВР - Разград и ОУПБЗН - Разград на тренировъчната база на ПФК „Лудогорец" - Гнездо на орли във връзка с професионалния празник на служителите от МВР - 05.07.2014 г.

135 години МВР.

***

Стара Загора.

В Регионалния исторически музей в Стара Загора ще се проведе работна среща по европейския проект INSIDDE, в който Регионалният исторически музей е ключов партньор.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.