• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Предстоящи събития в страната за днес, 17 октомври

Предстоящи събития в страната за днес, 17 октомври

/КРОСС/ *** 

София.
От 9.30 ч. - 35 състав, ще гледа дело НОХД № 780/2014 - срещу Александър Томов, Александър Гарибов, Иван Иванов и Божко Бонев (чл. 203, чл. 206 ал.4 от НК).

***
София.
От 10 ч. в Гранитната зала на Министерски съвет ще се проведе Осмата национална среща по проекта „Инициатива за здраве и ваксинопрофилактика", реализиран от Националния съвет по етническите и интеграционните въпроси към МС, съвместно с Министерството на здравеопазването.

***
София.
От 10 ч. в Представителството на ЕК в София ще се проведе медиен форум на тема: „Бедствия, аварии, катастрофи: подготвени ли сме?".

***
София.
От 10 ч. председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов ще се срещне с представители на академичен и индустриален клуб „Добри Желязков". Срещата ще се проведе в централата на партията.

***
София.
От 11 ч. на ул. „Патриарх Герман" 5 (Врана) ще се състои церемония по връчване на ключовете за нова пожарна техника на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението".

***
София.
От 11 ч. в НДК ще се състои Международното изложение „Образование без граници" - шанс за всеки, който иска да учи днес!

***
София.
От 12 ч. в Националния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция по повод на предстоящия Фестивал „Свободата да бъдеш" - пети национален форум за личностно развитие и здраве. /25 октомври 2014 - Софарма Бизнес Тауърс/.

***
София.
От 13 ч. в Големия салон на БАН (гр. София, ул. „15-ти ноември" 1) ще бъдат представени ученическите разработки в областта на математиката, информатиката и информационните технологии.

***
Шумен.
От 13 ч. в Пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на представители на моторни клубове в България.

***
Плевен.
Вицепрезидентът Маргарита Попова ще бъде гост на Никопол по повод официалното откриване на паметник в чест на загиналите рицари Йоанити в битката край града през 1396 г.

***
Плевен.
От 10 ч. в зала „Хипократ" на МУ-Плевен, ще се проведе брифинг по повод провеждането на научна конференция под надслов „Образование, иновации, наука. Триъгълник на знанието". Форумът е посветен на 145-годишнината на Българската академия на науките и 40-тата годишнина на Медицинския университет.

***
Варна.
От 11 ч. на алеята пред Военноморския музей в гр. Варна, срещу миноносеца „Дръзки", ще се състои военния ритуал по тържествено отбелязване 130-годишнината от рождението на мичман I ранг Георги Купов.

***
Пловдив.
От 10.30 ч. в х-л „Новотел Пловдив" ще се проведе пресконференция по повод предстоящия Международен ден на остеопорозата - 20-ти октомври.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.