• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Предстоящи събития в страната за днес, 25 юни

Предстоящи събития в страната за днес, 25 юни

/КРОСС/ ***

София.
От 9 ч. ще се проведе заседание на Народното събрание.

***
София.
От 10 ч. ще се проведе заседание на Министерски съвет.

***
София.
От 9.30 ч. 25 състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Борислав Балджийски (ч.л.124, ал. 1).

***
София.
От 9.30 ч. 4 състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Валентин Димитров (чл. 253 от НК).

***
София.
От 10 ч. в Конферентната зала на Полиграфически комбинат на бул. „Цариградско шосе" 47 професор Пламен Моллов, изпълнителен директор на Българска агенция по безопасност на храните, ще участва в дискусията „Море от храни".

***
София.
От 10 ч. в сградата на ДКЕВР, бул. „Дондуков" 8-10, ет. 4, зала 4 ще се проведе открито заседание за разглеждане на доклад относно подадено от „Булгаргаз" ЕАД заявление с вх. № Е-15-20-21/10.06.2014 г. за утвърждаване на цени на природния газ за ІIІ-то тримесечие на 2014 г. при продажба от Обществения доставчик на крайните снабдители и на клиенти, присъединени към газопреносната мрежа.

***
София.
От 10 ч. в Национален пресклуб БТА Съюзът на военноинвалидите и военнопострадалите ще даде пресконференция на тема: „Социалният и здравният статус на военноинвалидите и военнопострадалите в България. Достатъчни ли са промените в Закона за военноинвалидите и военнопострадалите, приети преди няколко дни?".

***
София.
От 10.30 ч. в хотел Балкан ще се проведат конференция и информационни дни за представяне на програми БГ02 „Интегрирано управление на морските и вътрешни води" и БГ03 „Биологично разнообразие и екосистеми", съфинансирани от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014 г.

***
София.
От 10.30 ч. в зала Б на БТПП, ул. Искър № 9, ще се проведе заключителна среща по проект Recultivatur.

***
София.
От 11 ч. в Национален пресклуб БТА проф. Николай Овчаров ще даде пресконференция на тема: „Ще пророни ли сълзи „Молещата се Богородица" от Перперикон за провала на разкопките през 2014 г.?" Ще бъде показана окончателно възстановената златна икона.

***
София.
От 12 ч. в Национален пресклуб БТА Висшият адвокатски съвет и Софийският адвокатски съвет ще дадат пресконференция на тема: „Лекарската (медицинската) грешка".

***
София.
От 13.30 ч. 20 състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Адриан Ангелов (чл. 115-118 от НК, подсъдим за убийството на Николай Йорданов).

***
София.
От 13.30 ч. в заседателната зала в сградата на Висшия съдебен съвет, ул. „Eкзарх Йосиф" 12, ще се проведе заседание на Висшия съдебен съвет.

***
София.
От 16.30 ч. пред Народния театър „Иваб Вазов" ще се проведе митинг-шествие-протест срещу терора над гражданското население в Източна Украйна.

***
София.
В София Хотел Балкан ще се състои официална церемония по връчване на наградите за наука „Питагор".

***
Благоевград.
От 11 ч. в зала 101 в сградата на общината ще се проведе заседание на Наблюдателна комисия съгласно чл. 170 от Закона за изпълнение на наказанията и задържане под стража към Общински съвет Благоевград, избрана с Решение № 11 по Протокол 2 от проведено заседание на 25.11.2011 г.

***
Благоевград.
От 11.30 ч. в топлата връзка на зала „22 септември" кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов ще подпише двустранно споразумение за сътрудничество между Благоевград и албанския град Фиер с кмета Бафтиар Зечай.

***
Бургас.
В Гранд Хотел Приморец Изпълнителна агенция „Морска администрация" организира среща на заинтересованите страни по проекта за Зелен интермодален транспорт (GIFT - Green Intermodal Freight Transport).

***
Варна.
От 13 ч. в арт салона на Радио Варна ще се проведе пресконференция и коктейл по повод представяне на Смарт Консултинг Клъстер и създаване на клъстерна мрежа в Североизточна България.

***
Велико Търново.
От 14 ч. в сградата на Областна управа ще се проведе Национална научно-практическа конференция на тема: „Интеркултурното образование като средство за намаляване на отпадането на ромските деца от училище".

***
Плевен.
От 12 ч. в Пресклуб на БТА-Плевен Национално училище по изкуствата „Панайот Пипков" - Плевен организира пресконференция на тема: „Трети международен музикален фестивал за маримба и ударни инструменти - Плевен `2014".

***
Стара Загора.
От 10.50 ч. в Стара Загора ще се проведе учение на тема: „Дейност на органите за управление и частите на Единната спасителна система при възникване на инцидент в терминал за съхранение на пропан-бутан".

***
Стара Загора.
От 10 ч. в зала 203 кметът Живко Тодоров ще даде пресконференция във връзка с Приз 2013 на Фондация за прозрачни регламенти, присъден на Община Стара Загора и „Електронна платформа „Моята еОбщина" в категория „Най-добра практика за партньорство между общинска администрация и гражданското общество за реализиране на прозрачност в действията на администрацията".

***
Букурещ.
Президентът Росен Плевнелиев ще участва в Срещата на държавните и правителствени ръководители на страните от Процеса за сътрудничество в Югоизточна Европа.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.