• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 26°C

Предстоящи събития в страната за днес, 13 ноември

Предстоящи събития в страната за днес, 13 ноември

/КРОСС/ *** 

Букурещ
Министърът на туризма Николина Ангелкова ще участва в откриването на международното туристическо изложение The Tourism Fair of Romania (TTR).


***
София
От 09.30 ч. в Централния военен клуб, министърът на външните работи Даниел Митов, както и министъра на обраната Николай Ненчев, ще участват в официално откриване на Годишната конференция по сигурността. Организатори на събитието са Българската академия на науките и Софийски форум за сигурност. Гост на форума ще бъде и помощник-генералният секретар на НАТО Сорин Дукару.
***
Карлово

От 16.30 ч. министърът на отбраната Николай Ненчев ще участва в тържествената церемония по изпращането на 28-ми контингент на Въоръжените сили за участие в операцията на НАТО в Афганистан.

***
София
От 16 ч. на „Дондуков" 2 президентът Росен Плевнелиев ще бъде домакин на връчването на Деветите годишни награди „Най-голям корпоративен дарител" 2014.

***
София
От 10.30 ч. министърът на вътрешните работи Веселин Вучков ще участва в пресконференция във връзка с инициативата по повод Международния ден на възпоменание на жертвите от пътно-транспортни произшествия, която ще се проведе в Гранитна зала на Министерския съвет.

***
София
От 11 ч. министър Десислава Танева ще представи екипа си в Министерство на земеделието и храните.

***
София
От 9.30 ч. ще се проведе заседание на Висшия съдебен съвет.


***
София
От 9.30 ч. втори състав на Софийски градски съд ще гледа делото срещу хирурга Виктор Попов от „Пирогов" за смъртта на пациентката Галина Мигохосян.

***
София
От 9.30 ч. ще се проведе заседание на Временната комисия по бюджет и финанси в зала "Изток" на Народното събрание.
***
София
От 10 ч. ще се проведе заседание на Временната комисия за изработване на проект на Правилник за организация и дейността на Народното събрание.
***
София
От 9.30 ч. ще се проведе заседание на Висшия съдебен съвет.

***
София
От 9.30 ч. 34 състав на Софийски градски съд ще гледа делото срещу Станислав Маламов и Велик Корчев за убийството на Надежда Куцкова.

***
София
От 9.30 ч. 4 състав на Софийски градски съд ще гледа делото срещу Божидар Проданов и Ирен Вълев за смъртта на Пламен Куцаров.
***
София

От 11 ч. в сградата на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" №1 ще се проведе дебат на тема „Обединени срещу диабета".

***
София
От 14 ч. ще се проведе заседание на Временната комисия по правни въпроси в зала „Запад" на Народното събрание.


***
София
От 9 ч. в хотел Балкан (бивш Шератон) VMware за България организират годишна конференция за крайни клиенти - VMware Virtualization and Cloud Symposium 2014.


***
София

От 10 ч. в Бална зала, хотел „Радисън Блу Гранд Хотел" ще се проведе конференция на тема „Предизвикателства и перспективи пред младите учители за адаптиране в училищна среда". Конференцията се организира от се организира от Синдиката на българските учители съвместно с фондация "Конрад Аденауер".
***
София
От 11 ч. в зала "София" на Гранд Хотел София, ще се състои встъпителна конференция за представяне на проект „Подобряване на административното обслужване чрез разработване на нови електронни административни услуги, предоставяни от Агенция „Митници".
***
София

От 11.30 ч. в , Клуб-ресторант "Панорама" бул. „Дундуков"№ 11, ет. 9, ще се проведе пресконференция на БМОРК 2013 Илинден-Преображение. Ще вземат участие съпредседателите на БМОРК Владимир Тодоров и Мирослав Ризински и членовете на управителния съвет Райна Дрангова, Михаил Развигоров и др. на пресконференцията ще бъде представена накратко и наскоро излязлата от печат книга "100 години от Охридско-Дебърското въстание" .

***
София
От 9 ч. в хотел Балкан (бивш Шератон) VMware за България организират годишна конференция за крайни клиенти - VMware Virtualization and Cloud Symposium 2014.

***
София
От 10 ч. в Сентръл Парк Хотел ще бъдат представени резултатите от проект „София расте интелигентно".

***
София
От 11 ч. ще бъде открита нова детска библиотека на ул.Славянска в залата на „Софияпрес".

***
София
От 11 ч. в Заседателна зала 1 на Софийския университет „Св. Климент Охридски" ще бъде представена книгата на Владислав Миланов и Надежда Сталянова „Езикови портрети на български политици и журналисти. Част втора".

***
София
От 11 ч. в конферентната зала на Българската стопанска камара ще се проведе церемония по награждаването на победителите в конкурса „Млади изобретатели".


***
София

От 11 до 13 ч. в Дневен Център „Светове" ще се проведе кръгла маса на тема „Възможностите за трудова заетост и образование за хората с интелектуални затруднения".

***
София

От 13 ч. в конферентна зала „Анел" на хотел „Анел" ще се състои заключителна пресконференция на Агенция по вписванията по проект „Ефективна и модерна администрация - Агенция по вписванията", в изпълнение на Договор № A12-11-8/24.01.2013 г., финансиран от Оперативна програма „Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.


***
София

В хотел Шератон ще се проведе поредното издание на Sofia competition forum. На 5-то издание на форума ще се представят актуални въпроси от прилагането на правото на конкуренцията, както и ще бъде представен сравнителен доклад по правните режими в балканските страни. Форумът ще бъде открит от заместник-генералния секретар на УНКТАД Петко Драганов и председателят на Комисията за защита на конкуренцията Петко Николов.

Велико Търново

От 13 ч. в зала 302 ще се състои пресконференция във връзка с отчета на кмета на Община Велико Търново Даниел Панов за третата година от мандата му.

***
Благоевград

От 16 ч. по случай 170 години от освещаването на храм „Въведение Богородично" ще се проведе вечерно богослужение. От 17 ч. в Регионален исторически музей- Благоевград ще се проведе архиерейско благословение от Негово Високопреосвещенство Неврокопски митрополит Серафим.

***
Стара Загора

От 19 ч. в салона на Държавен куклен театър Стара Загора ще бъде представен спектакълът „Фолклорна магия".

***
Ямбол
От 18 ч. Красимир Стойчев ще представи изложбата „Посоки" на Петя Рашкова, Магадела Атаносова, Деян Тодоров и Стефан Стефанов в галерия „Стойчев".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.