• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

Предстоящи събития в страната

Предстоящи събития в страната

/КРОСС/ София.
От 9.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

София.
От 10.00 часа ще се проведе заседание на Министерски съвет.

София.
Държавният глава Росен Плевнелиев ще бъде домакин на вечеря ифтар по случай свещения за мюсюлманите месец Рамазан.

София.
На тържествена церемония в Гербовата зала на „Дондуков" 2 президентът Росен Плевнелиев ще награди с висши държавни отличия големи български спортисти.

София.
От 9.30 часа в Университета за библиотекознание и информационни технологии ще се състои работна среща с участието на заинтересованите страни на тема „Електронна здравна интероперабилна рамка за България".

София.
От 11.00 часа заместник-кметът на Столичната община Ирина Савина ще провери напредъка на проект: „Изграждане на инженерна инфраструктура на ВиК мрежата на град Банкя и на кварталите Градоман, Михайлово, Вердикал и село Иваняне, район „Банкя" - главни канализационни колектори и подмяна на съществуващи водопроводи попадащи по трасетата им".

София.
От 11.00 часа на бул. „Джеймс Баучер" 23 (южно от резиденция „Лозенец") ще бъде представен анализ на института „Иван Хаджийски" за политическия юни.

София.
От 11.00 часа в залата на Съюза на българските журналисти на ул. „Граф Игнатиев" №4 ще се проведе среща-разговор с Н.Пр. д-р Ахмед Ал Мадбух - извънреден и пълномощен посланик на Държавата Палестина в Република България, по темата „Ескалацията на напрежението в региона на Близкия изток и развитието на израелско-палестинския конфликт".

София.
От 13.30 часа ще се състои заседание на Висшия съдебен съвет в заседателната зала в сградата на Висшия съдебен съвет, ул. „Eкзарх Йосиф" 12.

София.
От 18.00 часа пред Народен театър „Иван Вазов" Националната женска организация на ВМРО открива кампанията „Да бъдем добри".

София.
От 18.30 часа в галерия „Ракурси" ще бъде открита изложбата „Младото изкуство като обект на желание" - изложба на осем млади артисти.

София.
От 19.00 часа в зала „България" (ул. „Аксаков" № 1) ще се състои концерт на представителния духов оркестър на Академията на МВР по повод 135-ата годишнина от създаването на Министерството на вътрешните работи - 5 юли.

Варна.
От 15.00 часа в концертна зала на Департамента за информация, квалификация и продължаващо образование на Шуменския университет във Варна (спирка Почивка) ще бъде открит „летен университет".

Габрово.
От 13.00 часа в Националния музей на образованието, ул. „Априловска" № 15, главният изпълнителен директор на „Български пощи" ЕАД Валентин Петков ще пусне в употреба издание на тема „225 години от рождението на Васил Априлов".

София.
От 17.30 часа в залите на Информационния център на ул. „ Искра" 4 в Казанлък ще бъде открита художествена изложба под надслов „По делата им ще ги познаете".

Стара Загора.
От 18.00 часа в западната зала на Градската художествена галерия в Стара Загора ще бъде открита Втора международна гостуваща изложба „Съвременна малка графика"-Казанлък 2014.

Шипка.
От 12.00 часа ще бъде тържествено открит възстановеният от Община Стара Загора Паметник кръст на донските казаците в град Шипка.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.