• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 26°C

Стоилов: БСП трябва да възстанови моралния си авторитет

Стоилов: БСП трябва да възстанови моралния си авторитет

София /КРОСС/ Един от основните въпроси, който трябва да реши БСП, е възстановяването на нейния морален авторитет. Това коментира пред Нова телевизия депутатът от „Коалиция за България" Янаки Стоилов.
"Това може да бъде направено само от хора, които в досегашната си дейност безупречно са доказали, че може да бъдат последователни в отстояването на интересите на хората, които ги избират, на партията, която ги излъчва и на хората, които очакват от тях решения в полза на държавата", на мнение е Стоилов.
На въпрос дали ще се включи в съревнованието за горещия стол на БСП, Стоилов единствено коментира, че този въпрос така или иначе е поставен.
"БСП трябва да бъде истинска лява в ежедневните си решения. Хората, които са натоварени с публична власт, ако искат да се занимават с политика, трябва да бъдат встрани от други дейности. Пренасянето на икономическата дейност върху политическия живот, особено на високи нива, в никакъв случай не е здравословно", заяви още Янаки Стоилов.
По темата с банките Стоилов заяви, че до голяма степен рискът за банковата система е преодолян, но това ще зависи и от последващите действия. Трябва да се извлекат поуки от случая с Корпоративна търговска банка.
Той посочи, че има проблеми с банковия надзор. Отговорността не трябва да бъде избягвана, категоричен бе Стоилов. Според социалиста надзорът над банковия капитал трябва да бъде засилен.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Стефан

Да се надяваме, че БСП ще спечелят следващите избори и ще регулират банковия надзор, защото ако чакаме на ГЕРБ това ще е пагубно за банковата система

13.07.2014 18:57:52

Иван

Поне не може да се каже, че има липса на интелигентни кадри в БСП

13.07.2014 18:57:37

Ренета

Добре казано от Стоилов пожелавам му успех на изборите

13.07.2014 18:57:25

Мая

Вярвам, че управляващите ще си вземат поуката от тази ситуация

13.07.2014 18:57:15

Емил

Това беше поредното добро интервю на Стоилов

13.07.2014 18:56:54

трън в петата

Чухме политически лидери, които публично внушаваха, че държавата е във фалит, че се срива и се нуждаем от банкова ваканция, а тайничко потриваха ръце това да увеличи изборния им резултат наесен. Нещо повече – планът беше България да бъде поставена под външен протекторат и МВФ да определя всички наши основни политики – в областта на здравеопазването, пенсионната система, финансите. Всичко! Бяхме на една крачка от реализацията на този сценарий.

13.07.2014 10:21:38

червена баба

Напрежението в банковия сектор беше съзнателно използвано, за да предизвика изкуствена политическа и финансова криза, която да срине държавата, реалната икономика и спестяванията на хората. Вината трябваше да бъде стоварена върху БСП.

13.07.2014 10:21:23

пенчо

Бойко Борисов е работил съвсем координирано и хладнокръвно с ДПС, за да дестабилизира страната и да я хвърли в хаос.

13.07.2014 10:21:00

джиджи биджи

Бойко Борисов беше единственият от политиците, който твърдеше, че има огромен проблем и че страната е в тежка икономическа и финансова криза.

13.07.2014 10:20:39

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.