• 01 Юли 2024 |
  •  USD / BGN 1.8270
  •  GBP / BGN 2.3108
  •  CHF / BGN 2.0301
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

LG Styler увеличава капацитета си и стандартите в грижата за дрехите

LG Styler увеличава капацитета си и стандартите в грижата за дрехите

/КРОСС/ Най-новият семеен модел идва в домовете с увеличен капацитет за повече дрехи

LG Electronics (LG) ще представи по-голяма версия на революционния Styler по време на CES 2018. Новият модел идва с още по-голям капацитет по отношение на интериора си, позволявайки съхранението на до 6 дрехи. Освен това, Wi-Fi свързаността му в комбинация с допълнителни smart функционалности ще повишат потребителското удобство, издигайки LG Styler още едно ниво по отношение на познатите стандарти в индустрията, улесявайки ежедневието на модерните и забързани потребители.

Най-новият Styler се грижи за широк диапазон и разнообразие от дрехи за цялото семейство, включително такива, изискващи специални програми за деликатни тъкани като пуловери, палта и сутиени, но също така и за джинси, формално облекло, детски и бебешки дрешки или плюшени играчки. Подвижната му закачалка побира до пет елемента дрехи, а специалните гривните за панталони, който са част от елегантно проектираната стъклена врата, биха могли да държат още по-големи панталони както по отношение на талията, така и в дължина. Просторният интериор на LG Styler осигурява повече пространство за любимите ви обемисти дрехи, като якета или зимни палта.

Wi-Fi свързаността на LG Styler осигурява лесен контрол през смартфон, което е ново ниво по отношение на удобството. Освен това, потребителите разполагат с опцията да свалят разнообразни програми и апликации, с които да разширяват функционалността и възможностите на своя Styler, както и лесно да проследяват енергийното потребление или пък да получават известия и статус когато дрехите им са изчистени. Дрехи с NFC таг биха могли да бъдат сканирани от специалното приложение, а Styler автоматично ще избере и препоръча най-подходящата програма за почистване.

В сърцето на Styler е иновативната TrueSteamTM технология на LG, която нежно дезинфекцира дрехите, неутрализирайки всички неприятни миризми и премахвайки до 99% от бактериите или алергените по дрехите. Горещата пара се впръсква директно върху материите, докато автоматичната подвижна закачалка поклащайки се изглажда гънките. В същото време, гривните за панталони ще заличат напълно следите от колена върху тях и дори ще изгладят ръбовете по цялото протежение на панталоните ви.

"Новият LG Styler е перфектното решение за всички потребители, които желаят външния им вид по безупречен начин да представя най-доброто от тях самите във всеки повод и всяка ситуация.", каза Сонг Дий-хюн, президент и CEO на LG Home Appliance & Air Solution Co. "Не е изненада, че Styler разкрива цяла нова категория по отношение на грижата за дрехите."

Не пропускайте най-новият LG Styler, който ще бъде показан на тазгодишното издание на CES 2018 от 9-и до 12-и януари в зала #11100 Central Hall на Las Vegas Convention Center.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.