• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

Путин обсъди с Орбан и Николич енергийното сътрудничество

Путин обсъди с Орбан и Николич енергийното сътрудничество

/КРОСС/ Президентът на Русия Владимир Путин обсъди по телефона с министър-председателя на Унгария Виктор Орбан и с президента на Сърбия Томислав Николич по-нататъшното сътрудничество в енергийния сектор с оглед спирането на проекта "Южен поток", съобщиха от пресслужбата на Кремъл.
"Руският президент Владимир Путин проведе телефонен разговор с унгарския премиер Виктор Орбан и президент на Сърбия Томислав Николич. Бяха обсъдени въпроси от двустранното сътрудничество и перспективите за по-нататъшно сътрудничество в енергийния сектор в светлината на прекратяването на проекта "Южен поток", се казва в изявлението.
По-рано президентът на Сърбия Томислав Николич изрази желание да разговаря лично с руския държавен глава, за да обсъдят проекта за газопровод "Южен поток".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Русия заслужено вкара един голям чеп на страната ни заради васалната й политика и непрекъснатото оплюване на освободителите ни, спирайки проекта Южен поток. За кой ли пореден път поради глупостта на дясно фашизираните ни политици ще страда поколения наред целокупният български народ. Докато не се освободим от мутренско-олигархическата мафия, която с измама и насилие завзе властта в България ще бъдем най-бедната страна в Европа, която вече никой сериозен човек по света не уважава.

08.12.2014 02:44:00

Анонимен

Този проект не е губещ, той е заробващ.

07.12.2014 15:22:25

Анонимен

защо то сърбите ,унгария по умни от българи

07.12.2014 13:55:29

Анонимен

А тук,в страната ни, не спират да се налагат тези,твърдящи,че този проект е губещ,ненужен за България.Трябва да се запитаме,защо други държави,като Сърбия и Унгария са разочаровани от отказа за реализирането му.

07.12.2014 13:17:17

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.