• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 30°C

Теми и гости в ефира

Теми и гости в ефира

/КРОСС/ Нова ТВ, "Събуди се..."

Тема: Предаването „Събуди се" с водещ Мирослава Иванова в събота по Нова задава въпроса отиде ли си Станишев. Преди пленума на БСП на въпроса отговаря Страхил Ангелов

Тема: В предаването очаквайте разговор и с Осман Октай.

Тема: И още - онкоболни отново без лекарства.



bTV, "Тази събота"

Тема: Коментатори по актуалните теми от седмицата ще бъдат Валерия Велева и Румен Леонидов

Тема: Сред гостите на Мариана Векилска ще бъдат бизнесменът Веселин Марешки - за виновните след потопа в Аспарухово

Тема: Актрисата Елена Петрова - откровено за любовта, ревността и други демони.

Тема: Зрителите на bTV ще проследят и пленумът на БСП.

Тема: В рубриката "Семейна идилия" едно спортно семейство, това на Зоя и Петър Попангелови, ще разкрие каква е рецептата за щастлив брак.

Тема: В рубриката на Диана Любенова гост ще бъде Христо Сираков в едно откровено интервю за цената на свободата. Екипът на предаването ще направи жива връзка от традиционния гей парад и ще покаже доброволците, които помагат на пострадалите след потопа.


bTV, "120 минути"

Тема: "120 минути" тази събота ще предложи на зрителите на bTV удоволствието от един неподправен и искрен разговор с оперната прима Райна Кабаиванска. Един разговор с много сълзи, смях и откровения. "Когато пях на погребението на Павароти си казах че не трябва да правя само едно, да поглеждам към ковчега", през сълзи разказва Кабаиванска.

Тема: Светослав Иванов ще срещне зрителите и с мексиканския писател, който обвини Камата за смъртта на дядо си, починал от инфаркт след гола срещу Мексико през 1994г. В ролята на защитника - Мика Стоичкова, с която водещият ще разисква и феномена Григор Димитров, с когото Мика е делила една квартира в Испания.


Нова ТВ, "Дикoff"

Тема: От Русия с любов. Разкрепостената Наталия Кобилкина среща Сашо Диков, за да му разкаже това-онова за живота, любовта и... тези три неща. В разгара на жаркото политико-футболно лято Кобилкина и Диков в едно студио.
Тема: Разговор с продължение. Предприемачът Красимир Дачев говори за относителността на успеха, състоянието на държавата и правенето на пари. А Сашо Диков го връща повече от 40 години назад във времето. Как - тази събота в ДИКOFF.
Тема: Давам думата. Правозащитникът Михаил Екимджиев за състоянието на българската правосъдна система и защо срещу нея постоянно се извършват престъпления. Иска ли някой изобщо да ги спре?
Тема: Миролюба Бенатова представя: „Непогребаните" - втора част. Какво ще се опитат да направят живите за мъртвите и какво обещаха институциите след разтърсващия материал на Миролюба Бенатова, излъчен в ДИКOFF на 28 юни?
Тема: САЩ 1994 и Бразилия 2014. Какво се случи с „българи-юнаци" в промеждутъка? Един от най-прославилите се български футболисти - Красимир Балъков, в спомени за незабравимото американско лято и в размисли за състоянието на футбола днес.

Тема: Стажанта се прощава с 42-рото Народно събрание. Как изтанцува последния си валс в този парламент Сашо Диков?

Тема: Човек на три Българии. Петко Бочаров ще сложи точката на този телевизионен сезон с обобщение на всичко, което се случва покрай нас и заради нас. Когато мъдростта краси човека, възрастта няма значение.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.